lördag 24 september 2011

En fantastisk dag


Vilket väder vi har idag, strålande sol och nästan sommartemp:). Annars tycker jag att det börjar kännas höstligt ute, en härlig känsla att få ta på sig stövlar och tjocka tröjor och ge sig ut på långa skogspromenader och andas frisk luft det är som balsam för själen. Pumporna är nyinköpta och ska få ligga ute på trappan som höstpynt.

Idag har jag varit på stan med dotter och mamma. Vi har haft det superhärligt med fika och lunch på uteservering i solskenet. Dagens inköp blev en höstjacka som jag är så glad för. Nu väntar en höstgryta med Hasselbackspotis och massor av tända ljus på mig.
Ha en riktigt skön lördagskväll!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan hjärtat!
Livet på en pinne levs inte i cyberspace utan IRL. Vet att mitt bloggande har varit på sparlåga. Men du vet att jag mår gott... men idag har jag bloggat. Idag har jag berättat om studien...
Önskar att det ljuva ljuständandet ska skapa ro hos både dig och de dina!
Kram Anna

Anonym sa...

Hej messan!
Du verkar haft en helt underbar lördag.
Just nu sitter jag och tittar ut på andra sidan gatan. Det är en så vacker syn med färggranna lönnar som solen lyser på. Jag gillar inte hösten egentligen men det är så vackert med alla dessa färger just nu. Om jag orkar kanske jag åker ut till min Dotter och hennes familj idag. Få se hur jag gör.
Många kramar till Dig från Mig.
margit(maxelonia)

Skogsviola sa...

Vilka underbara bilder. Hösten kan vara den bästa årstiden, i alla fall vissa dagar!
Må så gott!
Vendla/Skogsviola

imse sa...

Hösten är härlig. Tid för eftertanke och omstart. Och levande ljus!

Kram

Barnens Hjältar sa...

Vad härligt det låter :-)
Finfina dekorationspumpor. Snart är den tiden här och det ser jag fram emot. Ha en härlig start på veckan!

paula i pörtet sa...

Underbart att vara ute tre generationer kvinnor. Min mor dog så tidigt, hon var bara 48, så vi hann inte umgås som vuxna särskilt mycket, i synnerhet som vi bodde i olika länder. Men snart kanske jag ta igen det, barnbarnet Paulina fyller nästa gång tonåring, och nog kan vi tre, dottern, hon o jag njuta av varandras sällskap!
Smör ja, jag har gett upp smör helt nu då jag försöker gå ner i vikt. Kanske går andra ner i vikt av LCHF men jag håller mig till mindre kalorier in än vad man gör av med, o då är fettet en bov.
Kramen