fredag 2 september 2011

Positiva tankar


Opps...vad tiden går fort. Inte bloggar jag så mycket heller men nu fokuserar vi på det positiva. Det bästa idag är att det äntligen är fredag igen! Det är veckans bästa dag hemma hos mig! Vilken är din bästa dag?

Tänk att det redan är höstmånaden September. Det positiva är att jag älskar hösten! Den klara luften som gör att det känns lättare att andas, himmelens vackra djupblåa färg och temperaturen som gör att man blir lite rosig på kinderna så man ser frisk som en nyponkärna ut och vem vill inte se så ut ;).

Det som också är mysigt med hösten är att man kan sitta i soffan och mysa med en massa ljus och en bra bok.
Nu är det inte höst än för i helgen ska vi få njuta av sensommarvärmen och det är positivt att vi får ha sommar lite till.

Jag ska vara ute så mycket jag bara kan i min trädgård. Vad ska ni göra?
Vad ni än hittar på så NJUT!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej messan.
Idag för 34 år sedan föddes min dotter. Kommer ihåg det som om det vore i går. Det var otroligt vackert höstväder. Men det dröjde inte länge förrän det var grått och trist ute. Nu hoppas jag att vi får en vacker och lång höst nu i stället.
Vet inte vad jag ska göra i helgen. Skulle varit till min dotter och hennes familj men dem är förkylda och jag vill absolut inte bli smittad.
Ha en skön avkopplande helg.
Margit(maxelonia)

Malin sa...

Åh vad roligt att du kikade in!!!! Saknar vissa bloggvänner så otroligt, men är så ålig på att läsa era sidor och uppdatera bloggen.. ska verkligen försöka ta mig i kragen.. Såg i tidigare inlägg att du skrev om din MS, och funderar lite på vilket sätt du har smärta. Min mamma hade inte smärta så jag trodde inte det hade med MS att göra, men det har jag lärt mig nu på senare år... Dtor fredagskram till dig!

Marie-Louise sa...

Jag gillar också hösten. Hög och klar luft som är härlig att andas in, härligt väder att promenera i och man får utan dåligt samvete sitta i soffan med en bra bok och en kopp thé. Kram

kajsastina sa...

Hej,
Jag lever upp först framåt hösten, eftersom jag har pollenallergi och har aldrig gillat att ligga och sola. Jag älskar den klara luften och färgerna och att skörda grönsaker, lägga in gurka och koka lingonsylt. Har tyvärr haft en huvudvärksförkylning i veckan, men det börjar släppa, så jag ser fram emot helgen då jag ska vara ute så mycket som möjligt. Maskrosbollarna är jättefina, har haft en tidigare blogg om maskrosbarn. Din positiva syn smittar av sig och jag blir glad att läsa dina inlägg.
Ha en skön helg i den ljumma luften.
kram

Sussi sa...

Jag har redan börjat smygmysa med tända ljus och film. Skönt! :)
Men i övrigt så kan hösten få vara för min del. Jag tycker vi kan börja om från 1 juni nu ;)

Ha en mysig helg
Kramisar

Barnens Hjältar sa...

Ok, är du med i någon förening pga MS:n? Man kan bli aktiv i internationellt utvecklingssamarbete via sin handikapporganisation om man är med i en sådan. Shia som jag sitter i styrelsen för är en paraplyorganisation för jag tror det är 28 olika handikapporganisationer och flertalet av dem är aktiva i olika projekt runt om i världen. Kolla det om du har möjlighet :-)

soffie sa...

hejhopp ja jisse va månaderna gåtr fort jag skulle vilja stanna tiden mellan juni-augusti så det belv längre tid<.9
men fredagar gillas hos mej med<.)
svar: jag står i en vikariepool så jag blir utringd till olika skolor sen stämplar jag men förhoppningstvis får jag ett jobb inom 2 månader. så håll tummarna för mej:)å va goo du är som undrar,kramen

messan sa...

Hej Margit!
Jag önskar precis som du att vi får en lång och fin höst och en lagom kall vinter med lite snö.

Så synd att ni inte kunde fara till din dotter men förstår dig att du inte gör det.

Ha en skön helg du med!
Bamsekramar messan