lördag 3 september 2011

A speciell day


Mmmm, visst är det så.

Lördagar är så speciella och mysiga då får man sitta länge vid frukostbordet och läsa tidningar och bara vara. Jag gillar frukosten på helger:). Löskokt ägg och danskt rågbröd med skinka massor av starkt kaffe sen mår jag gott.

Vad tycker du är en bäst morgon?

5 kommentarer:

Vilsen sa...

Tystnaden och kaffe...
Ha en underbar lördag! KRAM <3

Lilly Lee sa...

Ja Jag älskar också lördagsmornar! Lång frukost, en kopp kaffe med melodikrysset och sen ut på nåt äventyr!

My sa...

Hm. Är inte mycket för frukost överhuvudtaget. Men en bra morgon börjar med mys, sen jogga, dusch sen kaffe i sängen vid morgontv efter det!

kajsastina sa...

Jag har ju ledigt alla mornar, men lördagen är tyst och lugn. Då vet jag att jag inte ska ut på någon aktivitet som styrketräning, qigong ,tandläkare m.m. Vissa lördagar tittar jag på morgontv, men försöker vänja mig av med det, så till frukost (mycket sen) drack jag Proviva, té, rågbulle med ost o 1 liten klick marmelad under tiden som jag lyssnade på Melodikrysset. Senare var jag ute och drack kaffe på fik. Satt i solen i flera timmar e.m.
trevlig forts på helgen
kram

paula i pörtet sa...

Hej! Löskokt ägg äter jag varje morgon, numera inget bröd utan havregrynsgröt men det funkar. Bästa frukosten är nog den allra farligaste, äggröra med bacon och rostat bröd...suck, nu rinner snålvattnet
Ha en myspysig helg!