torsdag 22 april 2010

Har bestämt mig

Tack för era goda smakråd! Jag har bestämt mig...det blir ett par vita Converse i helgen. Jag struntar i om dom blir smutsiga...det finns ju tvättmaskin:) och dessutom har jag ingen lust alls att tänka praktiskt just nu. Snyggt blir det och det kan vara charmigt med ett par välanvända och lite lagom smutsiga skor. Då syns det att jag lever och har kul!

Imorse blev jag förvånad och så där lite lagom sur när jag gick upp och såg att det snöa ute och att marken var täckt av vit snö. Det ska ju vara vår och sol nu, eller hur? Lilla surheten försvann snabbt...och dagen har ägnats åt roliga saker och mycket skratt istället. Vad spelar det för roll att hänga läpp över lite väder som jag ändå inte kan påverka. Imorgon kommer veckans bästa dag igen och imorgon ska jag packa för jag ska iväg på roligheter i helgen. Längtar... Vad ska ni göra i helgen?

10 kommentarer:

Anki sa...

Tack för din fina kommentar hos mej den värmde verkligen. Åh vad roligt att du får komma iväg på kul saker i helgen det är du värd. Kramar tillbaka.

Anonym sa...

Hejsan hjärtat!
Vita blir bra! Du bestämmer ju! :)
Här längtar jag efter veckans bästa dag. Mina gullungar dyker upp i morgon. Det är mammahelg och jag kommer njuta! :)
Tröttheten finns även i kväll. Efter en hel dag på kurs och sen ett föräldramöte ang fotbollen hamnar jag i soffan och orkar inte ens blogga i kväll...
Bara vila mig i form!
Annars blir det lugna gatan i helgen!
Låter toppen trevligt för dig! Ta hand om dig nu i helgen!
Bamsekramen till dig min vän!
Kram Anna

Ninna sa...

Snygggt, snyggt...men du ska kanske i alla fall vänta in barmark innan du ger dig ut i dina nya:) Dottern och många andra använder sådana även på vinter med raggsock i...

Anonym sa...

Vi hade en snöskur eller vad man ska kalla det.

I helgen ska jag mysa med mina barn, Markus är borta till söndag.

Det blir snygga skor låter det som :)

Kram.

Anki sa...

Självklart att jag gör!!!

soffie sa...

usch å blä för snö!
Ha en toppenhelg,jag ska plugga matte i helgen inför tentan,och så blir det väl någon utflykt kan jag tänka mej,
kram

Lilly Lee sa...

Vita skor blir fint, som sagt de går att tvätta ;-)

I helgen ja, vi köpte nya sängar igår så de ska packas upp och sovas i idag!! :-)
Sen ska jag baka en del och imorgon blir det nog bara mys framför tvn!

Trevlig helg!

Irene sa...

klart du skall ha vita Converse..april bjuder nästan alltid på både ris o ros i form av snödagar och soliga härliga underbara krispiga dagar..som idag..morgonpromenaden med hundarna var som en ren hälsokur..kall klar luft..sol som värmde ryggen och fågelsång..energin bara flödade in i kroppen..våren från sin bästa sida! Hoppas helgen blir tevlig nu och helst över förväntan !! Kram Irene

Frida sa...

Ja gud vad hände med vädret egentligen!? Men nu verkar det som om det är på väg mot finare tider igen. Vi håller tummarna.

Jag brukar jobba extra i en Intersport butik och kan tipsa dig om att torka av skorna när de blir skita, det absolut bästa är att underhålla skorna så mycket som du kan under tiden. Men du kan stoppa in dem i tävttmaskinen på låga grader, det är viktigt att tänka på att limmet i skorna kan släppa annars och vissa upplever att skorna kan bli lite gulaktiga (dock väldigt ovanligt).

Nu vill jag inte säga att du inte ska köpa de vita (tvättar man de svarta så kan de bli gråa också) för det är värt det och som du skriver så behöver man inte alltid tänka logiskt ;) Tänkte bara tipsa! :)

Och jag har själv två par vita ;) Ett par vanliga och ett par låga and I looove them.

Hoppas du har haft en bra vecka och att du får en skön helg!!

Kramar

Hanna sa...

Ett litet tips med vita converse är att inpregnera dem med vanlig som är mot vatten, det är lättare att borsta av dem smutsen då och det sätter sig inte i tygets fibrer...ett bra tips från en sko affär...