tisdag 27 april 2010

Full rulle och stegräknare

Dagarna går i full rulle. Det har varit mycket nöje i helgen. En perfekt helg...jag har stormtrivts! Nu ska jag sätta mig i soffan och se på TV och njuta av mina nypoppade popcorn. Gillar ni popcorn?

Jag ska läsa ifatt hos er och se vad ni hittat på också, så klart.

Nu ni, har jag satt på mig min stegräknare...den ska ju inte ligga i byrålådan så här på våren när promenadvädret är som bäst. I helgen gick jag så mycket så i måndags morse tog jag mig knappt ur sängen. Lagom är bäst som man brukar säga. När jag gör något så gör jag det fullt ut och lite till:).

10 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Mmmm du det är härligt nu att röra på sig men du får ta det lite lugnt..lagom är bäst..kram på sig från Anna

Anonym sa...

Visst är det underbart med popcorn. Men jag har en stående favorit! De "långa" ostbågarna...gärna de som är lite hetare i smaken.
Önskar dig en härlig promenadvecka! :)
Här jobbas det för fullt... möte efter möte... Ta hand om dig vännen! Ska maila dig snart igen! :)
Kram Anna

Irene sa...

Jaddu..det där med att "överarbeta" känner man ju igen..lika "illa eller bra" här..att det straffar sig dagen efter glöms ju bort varje gång.. lika bra det..för hinder är ju till för att övervinnas..jag har ju haft flyttbestyr (minstingen har flyttat hem ett tag)jag har anmält mig o unghunden till "socialträning" varje lördag eftermiddag..jag har lovat mina barn-barn komma ner till Bålsta nu i maj och baka Kanel och Vaniljbullar med dem..listan kan göras lång..tröttheten pockar på som en blytyngd..men jag trampar på förtränger den och gör mest bara "bra saker" för att orka med att vara sjuk..Livsglädjen måste odlas..varje dag !!
kram Irene

Den Förväntansfulla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
LillyLee sa...

ja popcorn är gott har inte ätit det så ofta dock. Men nu när jag är gravid är dte supergott, haha.
Önskar jag också kunde ta lite promenader, det är ju så skönt!!

Anki sa...

Ja popcorn är gott ibland. Du får lära dej att ta det en aning lugnt så du kommer ur sängen. Spikmattan använder jag ofta när jag skall gå och lägga mej den får mej att slappna av det brukar bli 30 min varje kväll. Och om jag har ont i huvudet så slappnar jag av på den. Kram

marie sa...

Precis som du säger, lagom är bäst...
Min stegräknare ligger här framför mej, men jag har inte använt den på länge.
Hoppas du har en skön onsdag, var rädd om dej!
Popcorn är underbart gott!!!!! man kan liksom inte sluta äta dom...nypoppade o varma ska dom vara...åhhh, nu blev jag sugen.
kram

Renée sa...

Är inte så glad i något "snacks" tror jag... Kan väl pressa ner en liten chips-bit men inte mer... Duktig du är som går! Ta det bara lugnt för det är ju så lätt att ta i alldeles för mycket ;-)(Gjorde alltid det själv nämligen så jag vet precis vad du menar!)

Madeleine Berglund sa...

Härligt, på med stegräknaren bara. =)

Jaså, vovven trivs. Katten Malou älskar också alla dofter och att tugga gräs som verkar vara väldigt gott. Trots att jag är vegetarian har jag inte riktigt fattat tycke för det än. Hihi.

Tack för din kommentar. =)

Kram Madeleine

Paula sa...

Hej! Popcorn är inte helt fel, men då ska det vara dom med smörsmak och inte Coops...blä
Inte blir det ofta, vi tuggar aldrig på något framför teven, däremot kanske vi äter middag vid teven om det är någon sportsändning som intresserar. Överhuvudtaget är vi snacks-tillverkarnas mardröm, vi äter varken chips, nötter eller godis! När ungarna kommer på besök har dom en hel kasse med snask med sig för de vet att här finns inget i den vägen. God mat försöker jag dock erbjuda, hihi
Kram