måndag 16 november 2009

Lycklig...

Hos Syster Lycklig finns många fina saker som gör just mig lycklig, vilket passande namn. Just nu är jag lycklig att jag äger dessa strumpor som värmer mina istappar till fötter.

5 kommentarer:

Ellinor sa...

När vi var på dop nu i oktober så hade vi köpt en cd-skiva i present, den verkade så himla mysig. Absolute Barn - Favoriter hette den.

Ja, känner jag min make rätt så kommer han nog vilja slå mig i alfapet ikväll igen. Han har en himla tur med bokstäverna tycker jag. Man skulle kunna tro att jag skulle vinna eftersom jag är språkintresserad och nästan färdigbakad svensklärare . . men icke.. han som knappt läst en bok i hela sitt liv vinner hela tiden.. tur att jag inte är någon tävlingsmänniska.

kram

Malin sa...

Vilka härliga strumpor!!! Härligt att njuta av såna "småglädjor", det är en konst faktiskt!! Joo min mamma var mycket märkt av sjukdomen, men största orsaken var väl att hon gick med den så många år, innan hon fick sin diagnos, och när hon väl fick det, hjälpte inga mediciner heller... Nu vill jag påpeka att sjukdomen blossade upp redan -87 på henne, då min pappa gått bort. Nu vet ju vi båda att de kommit långt med forskningen och att det finns fina bromsmediciner, eller hur? Bra att tänka på det med påsen, det kan hjälpa en att välja var det är mest värt att spendera energi på...kramiz m

stort och smått sa...

Jättesöta!

HELENA-RUTAN sa...

Vad fina!! :D

imse sa...

Där ska jag titta in, har också istappar!