fredag 27 november 2009

Äntligen fredag!

Idag är det fredag igen. Jag slutar vid lunch. Så skönt! Jag ska hem och lyssna på julmusik och hänga upp stjärnor. Lite städning blir det också. Har ni fixat klart hemma eller gör ni det idag?

När jag kom från min resa så var jag helt urlakad. Kom hem sent på onsdagkvällen så det enda jag ville var att umgås med familjen och det gjorde jag. Jag längtar verkligen till helgen så att jag kan hämta lite ny kraft i lugn och ro. Ibland suger det lite för mycket energi av mig, mitt arbete och resande. Det är ju så roligt!!
Bäst att jobba vidare...ses senare.

10 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Jo jag har satt upp det mesta nu, har eg inte så mycket pynt och i år får jag inte upp så mycket heller, mest spacklade väggar och målarbord här hemma ;-)

Jen sa...

Hej ja skönt med fredag. Kram

tess sa...

Igår mådde jag helt klart bättre men de gör jag faktiskt inte idag så jag är glad att jag inte har några stora projekt på gång...

De verkar väldigt ihärdigt denna skit.

Jo visst behöver vi ljus denna tid så jag har allt pyntat lite jag med som alla andra år.

Ha en fin fredag //Tess

charlotte sa...

jag jobbar bara 50% men jag tar inte heller några bromsmediciner. av betaferon får jag så ont i benen att jag inte kan sova. copaxone har ju en värdelös nål så det gör ju skitont att stticka o avonex o rebif är ju betaferoner också så det blir samma där

charlotte sa...

det här är ett av få inlägg jag gjort om ms

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11547659

Therese sa...

Vad skönt för dig att sluta tidigt.
Ja som du redan läst, hålls det på för fullt här hemma :)
Kram

charlotte sa...

jag har bara hört talas om det via jobbet. min läkare har inte sagt ngt. jag mår ganska bra. har bara skov var 3:e år ungefär men då är de rejäla. sist fick jag vara sjukskriven i 3 månader o det borde komma ett närsomhelst nu igen. jag har märkt att du inte skriver så mkt om det. fast jag tycker det är bra att göra men jag är väldigt dålig på det själv. det är så lätt att bli definierade som hon med ms. du skulle bara hört alla kommentarer jag fick ifrån nära o kära när jag bestämde mig för att skiljas..

charlotte sa...

har varit 50% sjukskriven sen -00

Anonym sa...

Hej messan och välkommen tillbaka. Nästa lördag flyttar vi ut på landet. Känns oroligt till max. Ska väl ställa upp några adventsstakar i fönstren när vi kommer ut. Jag skriver ett Mail till Dig senare när jag får tid.
Ha en bra dag och kram på Dig.
Margit(maxelonia)

messan sa...

Hej Margit!
Tack så mycket snälla du! Ja, maila mig gärna och berätta hur det går för er.
Ha en fin dag du också!
Stor kram till dig