fredag 6 november 2009

Jag tålde sprutan:)

Stort Tack för era tummar och tår! Dom gav mig tur. Äntligen var jag en normal människa...allså ingen allergisk reaktion. Så skönt det känns! Igår ringde min snälla MS läkare för att höra att allt gått bra. Gulligt, eller hur?

Idag är det fredag igen :). Det spelar ingen roll att det är grått och regnar ute. Jag är så glad!

9 kommentarer:

Ellinor sa...

Vad härligt att du tålde sprutan, och vilken gullig läkare du har! Nu finns det ju hopp för att det kanske går att hitta nån bromsmedicin som passar dig i framtden!

Igår var vi på profylaxkurs så inatt har jag mest drömt om olika andningstekniker :-)

kram

marie sa...

Vad härligt!!!
Jag glädjs med dej!
ha nu en toppen helg!!!!
Dagarna mot Thailand närmar sig..... När var det nu ni åkte?
Besök Kamala, ett underbart ställe, Där bor våra härliga thaivänner.
Ha en toppen helg!
kram

marie sa...

I februari drar vi...

Att ha det gott sa...

Så skönt
Hoppas att du får en riktigt fin helg

Madeleine sa...

Jag håller med, en grååå dag och lite regn, vad gör det när det är fredag? nada. jag säger bara: nada...

Ja, jag tyckte så synd om Robert Wells tanterna på något vis. Eller den där "livsnjutaren", pappan som hellre drack sprit vid tältet och skulle tända en grill när övriga familjen shoppade vårdslöst. Det hela kändes hemskt.
Fast jag vill ändå åka dit..haha...

Jag ska ta det väldigt lugnt i helgen...Extremt lugnt för att vara mer specifik. Hyra film och ligga i soffan med gosiga katter.

Tack för ditt fina mail.
Kram Madeleine

HELENA-RUTAN sa...

Vad skönt!! :D

Ellinor sa...

Hoppas att tabletten funkar för dig när den kommer. Min neurolog sa att den troligen kommer ut vid årsskiftet 2010-2011, jag var med i studien för den men jag hoppade av för jag fick placebo och det var ju inte särskilt effektivt , det var därför jag fick börja med tysabri utan att behöva prova sprutor först, vilket jag är jätteglad över, skulle inte vilja byta. När jag har ammat ska jag börja med tysabri igen och sen kanske jag börjar med tabletterna, men i studien var det extremt noga att man inte blev gravid när man åt den tabletten för det var stor risk för fosterskador så man kanke ska vara klar med barnafödandet först..vore ju tråkigt att råka bli gravid och vara tvingad till abort..

kram

Daniel sa...

Härligt!! Hoppas du får en trevlig helg!
Kram

Anonym sa...

Åh så glad jag blir! Känner att glädjen återvänder till min vardag efter en kort sejour till ångest och trista nyheter...
Hoppas du får en toppen lördag i morgon nu!
kram anna