söndag 24 juni 2012

Midsommarhelgen snart slut


Njutning...på hög nivå. Bananasplit.

Helgen går mot sitt slut och det har varit en underbar helg. Trevligt sällskap och mycket god mat och tid för att bara vara också. Har planterat kryddor och köpt mig flera Lavendel...älskar doften av dom. Ska börja att plocka in och torka snart. Har haft mina målarpenslar framme med...:) målat mitt loppisfynd vitt. Bordet blev jättefint och kommer passa perfekt till mina däckstolar ute i trädgården.

Idag doftar hela huset såpa...så gott det doftar och vilken härlig känsla det är när hemmet är nystädat. Alla sängarna är nybäddade med frasiga påslakan. Visst är det en härlig känsla att få gå och lägga sig i nybäddade sängar?

Vad har ni hittat på i midsommar? Nu ska jag krypa upp i soffan med lite eller rättare sagt många tända ljus. Det dripp droppar här från himmelen just nu... mysigt att vara inne. Hade tänkt mig en kvällspromenad...men tror att jag hoppar det ikväll...ser hellre en bra film :).
Kram till er

13 kommentarer:

Mamma med MS sa...

Låter som du haft en kanon helg,det har jag verkligen haft med..idag har vi passa på att städa av lite. Funderar på att kanske ta lite kvälls luft jag med,om jag orkar. Har en del pyssel kvar inne dock.

bakom berget sa...

Önskar dig en fin kommande vecka. (Med sol och blå himmel.)
Jag har oxå städat och fixat lite idag.Skönt när det är avklarat.
Kram till dig.
Åsa.

Unknown sa...

Oh, vad härligt med nystädat hus! :) Jag håller på och rensar rum efter rum, skåp efter skåp... en härlig känsla när man får allt sorterat, strukturerat och städat! :)
Och blommorna köpte jag också idag, ska plantera lite imorgon...
Ha en underbar kväll!
Kram
//Lana

soffie sa...

vi firade midsommar med goa vänner å Nellie tog sig ett dopp för vädret var jättehärligt:) ha det gott nu blir det bloggpaus för mej ett tag jag sticker till Spanien imorrn,kramen

Anonym sa...

härligt det låter med nystädat hus, doften av såpa, nybäddade sänger med fräscha lakan. Doften av lavendel. mmm kram kram

Monica sa...

Tänk vilken njutning för kropp och knopp med alla dofter: såpa, lavendel, ny bäddade sängar m.m.
Önskar dig nu allt gott! Hoppas din vecka blir bra!
Var rädd om dig!
Kram & vink från mig.

MyStory sa...

Det låter som om du har haft det och fortfarande har det bra. Härligt!
Kram

RackarTuss sa...

Hej, måndag idag och en regning sådan.....

Helene sa...

Jag har varit med nära & kära på midsommar !!
Va härligt du har haft det !!
Ha en fin måndag.
Kram Helene.

Anonym sa...

härligt med doft av rent! Och blommor! :)
Idag är det regningt här. Jag är på landet hos Gubbelill. Det händer inte ofta eftersom det brukar vara han som pendlar till oss. Jag tänkte röja i hans blomrabatter men det går inte när det regnar. :/
Ha en fortsatt härlig sommar!

ansepanse sa...

här regnade det hela midsommarhelgen men vi hade det bra ändå :)
visst känns det härligt med ett såpadoftande hem, rent och fint
Sv: så bra är det inte just nu men förhoppningsvis blir det bättre snart igen
bamsekramar till dig fina bloggvän

paula i pörtet sa...

Hej, förstår att inte du vill flytta på dej, det var ju inte länge sedan du hittade och flyttade till ditt drömhus!
För mig är det viktigare var jag bor än hur jag bor om du förstår. Här i byn är det så vansinnigt vackert, men så himla ensligt när man inte har en kiosk eller affär eller mack eller nåt, bara en samlingspunkt där man kunde slänga käft med grannarna ibland. Jag tycker inte om att känna mig låst till en plats och till att min man i tid och otid ska sitta och skjutsa mig när han redan som det är sitter i bilen tolv timmar om dagen!
Kram på dej!

S sa...

Ohh bananasplit.... de växer man aldrig ifrån!

Vi har städat i massor på senaste då vi haft en del visningar på lägenheten.. Jag tycker de är lika härligt varje gång de är nystädat mest sambon som tycer det är tråkigt att städa.. :)

Kramar
Sara