lördag 9 juni 2012

Göra saker i spöregn mitt i natten...

...det är liksom så det är ibland. Ibland mitt i natta kommer man på att...nåt som inte ska stå ute råkar ha hamnat där...Ett av mina söta olivträd står där ute i regnet så vad gör man trots vad klockan är...alldeles för mycket och lite till.  Jo, man gör så att man tar på sig kläder...så man kan gå ut:). Skippade sydvästen och regnkläderna i natt:). Tror inte grannarna skulle applodera om jag gjorde det naket. Fast maken hade gjort om han var varit vaken. Synd att han inte var det:).

Sen hämtar man det lille trädet....i spöregn. Hur dumt är det inte:). Lika knasigt som att klippa en Lavendelhäck med en liten hobbysax, ni vet det där med träningsvärk i tummen.

Lika knasigt som att det är att skriva ett inlägg om det mitt i natta:).
Kram och gonatt nu ska jag sova vidare...Zzzz

12 kommentarer:

ryskadockor sa...

Hi, hi... vad rolig du är! ;)
Hoppas du får sova ut dig ordentligt idag! :)
Ha en fin lördag!
Kram kram
//Lana

Livets vägar sa...

Så det var flera som inte riktigt sov imatt :)) Men trädet har det bra nu i alla fall. Fast den skulle klara sig i regnet. Var är bilden på lilla trädet??
Lördagskram :)

MyStory sa...

Hoppas du fick sova gott resten av natten. Ha en fortsatt fin lördag!
Kram

Marie-Louise Nilsson sa...

nattaktiviteter har vi hållt på med båda då. Jag fick gå och hämta bilen hos min syster i natt och hämta hem min dotter efter krogen. Men sov skönt efter det, hoppas det var lika för dig. kram

kajsastina sa...

Hoppas du somnade om efter nattens strapatser. Vad gör man inte för sina träd och blommor? Ha en skön helg!
kram

madelein - mamma till sex sa...

Hoppas du får en fin helg! Själv kom jag hem från akuten med Milla nyss, bara visus som tur var men hon fick hela kroppen full av utslag så därför åkte jag.

Monica sa...

Tack för att jag fick ett gott skratt! Underbart Inlägg!
Må gott och ha en bra Helg!
Kram och vink från mig.

Carina Sjölund sa...

Du är rolig du vännen :)
Hoppas du kunde somna om sedan, att gå ut i spöregnet måste väl göra en helvaken :)
Kramen rara du♥

Malin sa...

Ha ha förra helgen var det storm här hemma och markisen var utdragen .... Kl 05.00 smög /rusade jag ut halvnaken för att dra in f-n skapet. Ibland rår man inte för saker och ting men kan bli ett gott skratt ;) .skönt att ha dig tillbaka ! Kram min vän

LyckligaPraliner sa...

Ja vi har alla våra sysselsättningar :) Men har du inte varit väldigt trött idag då. Jag skulle varit helt slutkörd på om jag hade såna nattliga aktiviteter för mig :)

Kram Ann-Louise

Bara Sara sa...

haha men hade du inte gjort det hade du kanske inte kunnat att somna om utan bara legat och tänkt på stacjars blöta trädet:-)

Marie-Louise sa...

Ja men vad gör man inte för sina växter :) Kram