tisdag 19 juni 2012

Mölle by the Sea

 Vackra Grand hotel i Mölle.
Hotellet har helt makalös utsikt.

Just nu skiner solen här och det är sommarkänsla som får mig att tänka på alla de vackra smultronställen som finns i vårt avlånga land. Här kommer en liten hälsning från en pärla på Kullahalvön i Skåne. Mölle eller Mölle by the sea som den omnämns i The Gräsänklings blues.

Lilla Mölle är en pärla värd att besökas. Vacker stenstrand med underbara stenar slipade av havets vågor (har råkat få med mig några hem:)) vackra skärgårdsvillor som man aldrig får nog av i sluttningen ned mot havet, söta lilla hamnen, den vackra naturen och det viktigaste av allt...havet. Havet som jag älskar:)!

Här ska det kvällsnjutas nu...och så lite planerande inför torsdagsgästerna och midsommaraftonen...lite receptspaning i magasinen allså :). Vad gör ni ikväll?

10 kommentarer:

MyStory sa...

Vilka underbara bilder med sommarkänsla! Jag älskar också havet men till havet är det långt för mig. Fast jag bor ju nära en stor sjö :-)

Paj med mandelmjöl ska jag med testa!
Kramar

Carina Sjölund sa...

Vilka vackra sommarbilder!
Där skulle man inte ha någonting emot att ha ett sommarställe :)
Kramen vännen♥

madelein - mamma till sex sa...

Åh så vackert!

Ja visst är det hemskt :-(

Ninja sa...

Jag tycker också det är fint i Mölle, synd att det är så mycket som slagit igen där bara. Förr fanns det massor av trevliga butiker och restauranger att besöka......

Marie-Louise Nilsson sa...

ååå, vad det körde till i hjärttrakten nu. Förra våren, 2011 blev jag blixtförälskad i en man och han i mig, vi tillbringade några mysiga månader tillsammans. Han tog mig bland annat till Mölle och Kullens fyr, jag såg det som en kärlekshandling från hans sida då han förstod hur viktigt havet är för mig. Vi åkte från Norrköping och till kullens fyr för att han ville visa mig. Jag blev hänförd så klart och av lilla Mölle så klart och att han förstod vad det betydde för mig. Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på det. Vi hamnade i Helsingborg för natten och sedan besökte vi andra mysiga ställen på vägen hem igen.

Vilket minne du väckte med dessa bilder, vemod men också värme. Ingen har gjort något sådant för mig ... Nu blev det inte vi.... men det är en helt annan historia. Tack för bilderna. kram

ryskadockor sa...

Oh, otroligt vackra bilder! Och dit vill jag åka nån gång! Mölle... det ska jag lägga på minnet! Vi har faktiskt aldrig varit i Skåne... Nån sommar måste vi bara planera resan dit! :)
Ha en fin dag!
Kram
//Lana

Camilla sa...

Ser verkligen ut som ett vackert ställe.
Bjuder då på kaffe om jag kommer dit? ;)
Kram!

Mia sa...

Underbart! Jag har varit där en gång, men bara på genomresa, helt sagolikt vackert och som du säger, HAVET!
Är uppvuxen vid havet och känner en ständig dragning dit...
Ha en fin helg, goaste, jag drar iväg på en liten tripp...Stor kram till dig!

RackarTuss sa...

Men så fint!

Marie-Louise sa...

Åh så vackert :)
Lät god den där pajen på förra sidan. Kram fina