fredag 23 mars 2012

Sommarkänsla & fredag idag


 Ätit lunch på altanen idag. Sallad med en massa gott i.
Man skulle kunna säga att jag mår som en prinsessa just nu :).


 Ser ni hur skönt det är nu....:)!
Nästan sommar...


Mysigt magasin som kom i brevlådan idag.

Åh, idag har jag sommarkänsla...det är sommartemp och man kan sitta ute i shorts. Benen är vita som snö och nästan så man får ha solglasögon på sig så man inte bländas av dom. Kanske man kan få lite färg på spirorna idag :) så man slipper att skrämma grannarna. Har ni skrämt era grannar nåt? Har suttit ute och ätit en sallad på altanen, helt underbart! Sen gör det ju inte saken sämre att det är fredag idag.

Har planterat mer blommor i utekrukorna och plockat fram grillen där det ska grillas kött ikväll, årets första grillning. Gud vilken härlig känsla det är idag. Visst vill man helst vara ute hela tiden och njuta av solens strålar och fåglarnas kvitter. Det blir lite siså där med bloggandet nu :). Tror ni förstår vad jag menar...vi ska passa på att njuta nu.

Har fått många frågor om min MS trötthet på mailen så jag ska sätta mig och knåpa ihop ett litet inlägg om just detta. Så svaret på era mail om tröttheten kommer senare idag eller imorrn.

Har ni också sommarfeelings idag? Nu luktar det bränt...dottern gör smoothie...maskinen går för högvarv och lite till...bästa att kolla läget :). Vad gör ni denna nästansommardag?
Ha en fin dag alla ni söta! Kramar 

15 kommentarer:

Mia sa...

Finaste du...denna "nästa-sommar-dag" var det som högst +5 grader här och från ikväll och i morron, ska det visst komma runt 10 cm snö!!! Åsså ska det bli kallare, man kan bara hoppas att vädergubbarna har fel, fel, fel!!!!
Annars är det bra =)))
Jobbat kort dag och nu ska jag baka lite, tvättmaskinen är igång och såjorden ligger framme tillsammans med fröerna...
Nu smyger jag ut härifrån, för magen knorrar så fruktansvärt av att se dina bilder!
Kram på dig go'a du!

Geddfish ♥ sa...

Oh, vilken vacker blogg du har, så somrig! Jo, jag har kikat in här förut. Man blir glad.
Förstår att du måste vara envis med din diagnos.
Kram Gerd♥

bakom berget sa...

Jaa då, jag förstår precis vad Du menar. Man vill ju bara inte gå in när det är så här skönt ute. Å tänk sä jäkla glad man blir.
Fast just idag har jag mest varit inomhus. Hade lite målarjobb att fixa.
Ha en jättefin helg nu!
Kram Åsa.

Anonym sa...

Jag var ute och gick 8 km, det är en bedrift med mina anfall den här veckan. Men jag log hela vägen och det var så underbart. Vad mysigt att grilla ikväll. Själv ska jag på 21 årskalas, det blir nog trevlig det också. kram kram

LyckligaPraliner sa...

Jag skräms hela sommaren :)) Jag kan omöjligt bli ens lite brun och absolut inte alls om benen. Vilka ljuvliga sommriga bilder du visar. Nu fick jag sommarkänslor och när jag tittar ut genom köksfönstret ser jag bara massor av snö så långt ögat når. Suck..men det kommer, det kommer. Tack snälla du för dina kommentarer hos mig! :)

Ha en riktigt fin fredagkväll och helg!

Kram Ann-Louise

Mamma med MS sa...

Det vart lite kallt ute efter en stund,när man bara satt sitta. Men då var jag uppe och gick några varv med rullatorn. Nu är jag inne och dricker kaffe.Medan maken är och handlar.Skall ta och fixa lite god fredags mat,idag får det bli hasselbacks potatis,nöt ytterfilé och nån god sås till. Sen ska jag nog lyxa med ett glas vin till det.

Herr Nilssons Fru sa...

Oh ja idag är de sommar. De e så gott. Idag har jag målat några trädgårdsmöbler med sputa o dammsugit av golven o sen bara latat mig. Nu väntar jag ner gubben från taket, slagit upp en drink på altan så nu ska vi bara njuta av kvällssolen.

Kramiz

Ninja sa...

Har tyvärr inte hunnit sitta ute även om jag har gått och gått :)

MyStory sa...

Tja, här har man inte fått något sommarkänsla denna dag men det har varit plusgrader någora dagar i rad. Måste erkänna att jag är LITE avundjuk på dig!
Kram :-)

ansepanse sa...

jag tror ju inte att vi har haft lika varmt som du, så nej, sommarkänslor har jag inte men väl vårkänslor :) vad härligt att kunna sitta på altanen och njuta :)
Sv: ibland är det nog bättre att glömma än att skriva lappar och gå strikt efter dem
kramar

Anonym sa...

Hej hej!

Längesedan...kikar in till dig då och då. Härligt inlägg du gör idag! Nu är våren här!

Kram från Annelie (du vet)

RackarTuss sa...

Nu ser vi fram emot sommar o sol :D

Anonym sa...

Säger stor kram till dig:). Du har så mycket att ge till andra...men det vet du redan...eller hur?
Kram från mig

soffie sa...

mmm att äta lunch på altanen i Mars måste vara unikt om man bor i Sverige:) kram:)å hA EN underbor helg

soffie sa...

mmm att äta lunch på altanen i Mars måste vara unikt om man bor i Sverige:) kram:)å hA EN underbor helg