tisdag 18 augusti 2009

Jag är ingen dator...som tur är


Jag är inte som en dator som kan ha en massa mappar uppe samtidigt, som våra bra bloggdatorer och det vill jag självklart inte vara heller....bara några mappar, det tycker jag är helt ok.

Läste lite tips på just det här och vem tror dom vi är egentligen?? Finns det såna människor? Dom är säkert genmanipulerade...

- Arbeta med en sak i taget. Hur gör man det egentligen?? Det händer ju liksom saker hela tiden på ett företag och hemma...ska man strunta i dom. Prioriteringslistan ändras hela tiden och det kan vara flera/många saker på gång samtidigt. Undrar vad min chef skulle säja om jag sa: En sak i taget. Törs knappt tänka tanken :). Jag skulle nog rätt snart hamna hos arbetsförmedlingen.

- Slutföra arbetsuppgifter så du inga lösa trådar har. Eftersom saker och ting ändras efter resans gång så blir det allt några trådar som hänger kvar och släpar lite här och där. Det är ju verkligheten, eller? Lite surdegar. Undrar om det finns någon som inga lösa trådar har?? Imponerande i såna fall!

- Få vara ostörd och arbeta ifred. Vaa...? Läste jag rätt? Kanske jag ska sätta upp en anslagstavla när jag har besökstid. Misstänker att jag inte skulle leva särskilt länge då:)

Som sagt så är jag ingen dator men jag gör så gott jag kan! I framtiden kanske det kommer en manual för hjärnan, eller vad tror ni? Den ska jag INTE köpa...:)

12 kommentarer:

My sa...

Nä det där går ju inte att följa! Omöjligt :)

Ellinor sa...

vad är det man brukar säga.. alla sätt ar bra utom de dåliga....

kul att du gillar magbilden!

kram

anna sa...

ja det där med en sak i taget, det låter så bra i teorin, men är så svårt att följa när livet tränger sig igenom liksom!

marielle sa...

SV: tackar så hjärtligt för din kommentar. I några inlägg längre ner ser du hela klänningen =)

Att inte bli störd har jag då rakt inte fått känna på idag....

Sussi sa...

Det där låter lite väl!!
Men visst kan man frestas av tanken att ha lika bra minne som en dator :-)

Jasså, ni har också system som strular!! Sånt lever vi med nästan var och varannan dag på mitt jobb :-(

Kramisar

Anonym sa...

Hihi... Nej inte är man någon dator...fastän man försöker ibland... Tack vännen!
Kram Anna

Madeleine sa...

Hej! Ja, välkommen på min torparresa. =) Pressa blommor i böcker går finfint. Men du vet, själva grjen att ha en växtpress är stort för en växtälskare som mig. ;) VIlka fina inköp du gjort. Jag tycker jätte mycket om kudden, den känns verkligen lantlig.
Visst är det skönt med ledighet men ack så bra att ha ett jobb också. Kämpa på, snart är det fredag och dom dagarna älskar vi, inte sant? Hihi. Kram Madeleine

Malin sa...

åh, jaaa, gårdagen var ljuvlig!!! Många år sedan vi var samlade sist... de där reglerna verkar lite svåra att följa förståss... kramiz M

soffie sa...

ibland skulle jag vilja va en dator med deleteknappen tänk att bara radera allt trist!
kram till dej

Fyrbarnsmamman sa...

Nej inte är man verken en dator eller robot...även om det skulle underlätta ibland!
Kram

Tant Brun sa...

Tänk om man kunde spara på allt och lägga på hårddisken...ocj plocka fram när man behöver, den glömmer inte, det gör jag. Den enda bacuppen jag har härhemma är gubben, och det värsta är att han glömmer han mä..hehehe...men nä jag tänker inte heller köpa nån..det får vara bra som det är..
Kram Bibban

Hanna sa...

Finns risk att jag skulle gå på en sån manual i ren frustration eftersom inget verkar funka för mig just nu.. ;)