fredag 28 augusti 2009

MS piller

Om ett år ungefär kan drömmen bli verklighet för alla oss med MS. Då kommer det ett nytt piller som kan ersätta sprutorna. Enligt den forskning som gjorts har de bättre effekt än dagens mediciner. Låter mycket lovande tycker jag.

Jag håller tummarna för att den här medicinen kommer funka på mig. Please! Det känns som om jag är i behov av bromsmediciner just nu för min MS.

Vill du läsa mer.

Tack snälla Lilly Lee för att du tipsade mig!!

10 kommentarer:

tess sa...

Tack för din röst,, Jag vann!

Hoppas du har de gott och får en fin helg. //Tess

Vilsen sa...

mmm, har också läst, vill HA en pille som kan hjälpa ... jag är så trött på att inte få något hjälp, att inget passar lilla mig...:(
Ha en bra dag vännen. Jag är så glad att du finns!KRAM

marie sa...

Jag håller alla tummar o tår jag kan för dej o alla andra med MS!!

Hoppas du piggnar på dej o kan njuta av din lediga, sköna dag.
Många kramar från mej!!

malin sa...

Tack! Känns lugnare nu!

Det låter ju väldigt bra med effektivare medicinering, håller verkligen tummarna för dej!

Hoppas det känns bättre för dej med!

Kram Ma

Merja sa...

Tack vännen.
Ja samhället är ju helt sjukt ibland.
Känns som att det sätts ner stora resurser på att sätta dit folk för skit saker medan andra grövre brott inte prioriteras alls.
Ja, blogga ska man göra när man har lust, kändes ett tag att man var tvungen att skriva varje dag för att behålla kvar alla goa läsare, men det visar sig ju att ni finns kvar :)

Ha en trevlig helg vännen.

imse sa...

Hoppas verkligen att det kommer en effektiv bromsmedicin.

Kram

HELENA-RUTAN sa...

Ja jag läste det där inne hos Blondinpappa..

Hoppas, hoppas att de kommer nu snart som de säger. :) Det skulle vara mycket skönare att ta ett piller än mina sprutor som jag tar. Och extra kul för dig som inte kan ta sprutorna kan jag tänka!
Kram!

Hanna sa...

Jag hoppas också på dessa piller. Var ju med ett tag i testgruppen för en av de nya medicinerna men blev bortplockad efter ett par månader då jag bara blev sämre och förmodligen fick placebo...
Efter vad jag hört från en tjej i England som jag har kontakt med som fortfarande är med i studien har resultaten visat sig vara över förväntan...

Vi håller tummarna! :)

Paula sa...

Hej! Tänk va bra att forskarna gör sitt jobb och får fram bättre o enklare mediciner! Många av dagens sjukdomar kommer kanske helt att försvinna i framtiden, men dessvärre tror jag att också nya sjukdomar hela tiden utvecklas...
När nu kroppen säger ifrån så ska du vara en klok tjej o lyssna på den! Ta det lugnare än du brukar så kanske kroppen blir snäll mot dig igen!
Ha en riktigt lång och lat och skön söndag!
Kram

Kristin sa...

Spennende spenndende!!!!!!!
Bruker copaxone i dag og er skit lei sprøytene.

Ha en fin dag!