onsdag 26 augusti 2009

Ett ägg och ett stort tack.

Stort massor av tack till er alla! För alla kloka råd och tips jag och vi har fått. Dom värmer så mycket, att ni finns där och att ni delar med er. Stora dottern läser dom också...

Hade det varit mitt eget barn som blivit utsatt för det här hade jag kämpat med näbbar och klor och lite till och lite till. Precis som många av er skrivit, så här kan det inte få gå till, inte i min värld i alla fall. Jag hade gärna gått ut i pressen och drivit en civilprocess...om mitt barn orkat så klart.

Nu är det inte jag som bestämmer här och nu. Kanske har vi inte sett slutet än....hoppas jag inte om jag fick bestämma.

Minstingen är ute på nollning ikväll och resten av veckan... Undrar just hur det ska gå??
Som hon sa igår: Drick lite öl annars får du ett rått ägg i huvudet?
Så klart jag dricker då....vem vill ha ett rått ägg i huvudet, svarade hon.

Ja, vem vill ha det....även om det är bra för håret... Eller är det bra?

9 kommentarer:

soffie sa...

va vackra bilder på luftballongen i ditt förra inlägg,
Hoppas det blir en lugn kväll för dottern,
kram

Tessan sa...

Ja livet å dess händelser är lustiga å framför allt orättvist. Hur är det med pojkvännen? Usch stackaren!

Jag mår ganska bra oftast...tycker det är mer psykiskt jag mår dåligt. Det svänger ngt oerhört. Känner mig så arg,tom å ledsen hela tiden. Varför vet jag inte. Jag skall ju alltid finna svar med, så jag blir så frusterad då jag inga finner.
Hur mår du annars vännen...stor kram till dig å familjen ♥

malin sa...

Tack! :)

Nja ägg ska ju som sagt vara bra för håret, men jag föredrar dem som mat. Klart du ska ta en öl. :)

Jo, man måste mycket!(ang civilrättsprocessen). Men om man inte orkar pga att man inte mår så bra så är det det som bestämmer fortsättningen och inte alla måsten.

Kram Ma

Malin sa...

åh, den där nollningen är ju på gott och ont minsann... vad det gäller smycken så kom gärna med förslag, det mesta går att ordna... har även en smyckesblogg www.budskapssmycken.blogg.se kramiz M

EDS Mamman sa...

Hej, tack för din kommentar. Låter ju jättehemskt det som hände din svärson. Hoppas han har repat sig nu. Man blir ju alldeles förfärad över vilka puckon som går omkring i samhället och som inte får straff för sånt de gjort...

Jag tror att det kan vara både och det där om att man skriver mindre och mindre om sin sjukdom. Skriver man mindre så antar man kanske att personen ifråga mår bättre och inte längre har så mkt fokus på sin sjukdom. Kanske riskerar man att tappa en del läsare, som följt bloggen just på grund av att man bloggat om sin sjukdom.

Men å andra sidan ska man ju blogga om det man själv vill, annars blir det ju liksom inge bra.

Önskar dig en trevlig fortsatt vecka! Kram P

Sussi sa...

Nollningar kan ju vara riktigt roliga. På dom flesta ställen är dom det förrutom dom där enstaka som tar det för långt. Men det låter som det går lugnt till ändå på din dotters skola :-)

Kan tänka mig att det måste ha gjort väldigt ont om man måste operera bort ett öga! Förhoppningsvis är alla smärtor borta nu?

Kramisar

Madeleine sa...

Hej! I helgen är det Formexmässa så jag är uppbokad varenda dag. Men däremot är jag ledig måndag och tisdag, då ska det pysslas och njutas som bara den. Kram Madeleine

Ellinor sa...

Hej, att lägga ner bloggen är ju rätt definitivt. Men känner man press att skriva så är det inte så kul. Själv skriver jag bara när jag absolut har lust, det behöver ju inte vara mer än så egentligen. Hoppas du ändrar dig angående det, jag tycker om att läsa din blogg!

Nu ska jag lägga in en bild på bloggen på en liten filut som vi köpte till klumpen igår...

kram

soffie sa...

kram till dej