måndag 24 augusti 2009

Måndag igen

Nu är det måndag. Helgerna går så snabbt...dom bara springer iväg. Tycker nyss det var fredag. Den här helgen blev en lugn och skön helg. Det var precis vad jag behövde.

Tack för alla era vänliga ord. Svärsonen mår bra efter omständigheterna. När jag kommer hem efter jobbet ska jag kika runt hos er.

Idag när jag cyklade till jobbet så slog det mig...så svårt det är att klä sig nu på morgonen. En del jag mötte hade shorts och kortärmat trots att de såg lite stelfrusna ut. Andra hade vantar och skinnjacka och stövlar, lite väl mycket kanske...

Jag kör på ett mellanting och är glad så länge vantarna kan ligga kvar i byrålådan:). Ha en bra dag!

9 kommentarer:

Fyrbarnsmamman sa...

Ja det är verkligen svårt att klä sig nu! Ena stunden har man alldeles för lite kläder på sig, sen tittar solen fram och så håller man på att svettas ihjäl. Jobbigt!
Kram

malin sa...

Ja viiisst kittlar döds skönt i kistan! ;)

Temperaturen säger sommar och kroppen säger höst.

Kram Ma

EDS Mamman sa...

Hejsan, tack för din kommentar i min blogg :)

Nej, EDS är ingen neurologisk sjukdom utan en ärftlig genetisk sjukdom som innebär att man har en defekt i bindväven som i sin tur leder till en massa biomekaniska konsekvenser. EDS påverkar leder, ligament, hud och kärl. Finns i 6 olika typer och ofta har man en blandning av flera olika.

Man har ofta en progressiv ledvärk samt muskeltrötthet eftersom musklerna i kroppen arbetar dygnet runt för att orka stabilisera kroppens olika delar. Alltså det jobbet som bindväven i normala fall skulle ha gjort.

Hoppas det var svar på din fråga!
Kram Pia

Anki sa...

Japp det är kallt morgonen och varmt på em det ät inte lätt att veta vad man skall ta på sej.

Sussi sa...

Jag brukar klä på mig ganska mycket. Är fyssen av mig hihi
Sen får jag gå och släpa på det när jag ska hem istället..

Kramisar

anna sa...

skönt att svärsonen är bättre!

Anneli sa...

Ja, det är ett helsicke att veta vad man ska sätta på sig. På morgonen är det 7 grader och man fryser - när man ska hem så är det över 20 och strålande sol. Blir fel hur man än gör.
Har lagt ut bilder på nya frisyren.

Marie sa...

Tack för fin kommentar i min blogg. Ja, jag har skrivit dikten själv. Jag har föresten skrivit alla dikter på min blogg själv. Tycker om att uttrycka mig på det sättet.
Kram

soffie sa...

ja svårt nu imorse va det 9grader då jag åkte till jobbet å sen hade vi 19,5 grader på e.m,
Må så gott