onsdag 25 februari 2009

Tillbaks igen

Nu är jag tillbaka igen lite luggsliten i sömmarna. Nu har jag gjort mitt första test på en annan bromsmedicin och det gick bra, fick bara de vanliga biverkningarna som feber, muskelvärk och huvudvärk. Den här gången fick jag en halv dos om jag skulle få en allergisk reaktion som förra gången. Allt kändes väldigt tryggt och jag fick nål i armen för att de snabbt skulle kunna ge mig andra mediciner om det hade behövts.

Dottern och jag hade det jättebra och dom kollade mig hela tiden. Vilka underbara människor det är som arbetar inom vården! Dom är verkligen beundransvärda.

Nästa vecka blir det till sjukhuset igen för det andra försöket med en hel dos. Är övertygad om att det kommer gå bra :-).

Ikväll ska jag faktiskt till sjukhuset igen men i ett annat ärende, berättar mer när jag varit där, ska bli spännande och intressant. En del människor har VIP kort på krogen och jag har ett på sjukhuset :-). Inte illa va!?

Tack för alla era underbara kommentarer och allt stöd ni gett mig! Ikväll ska jag kika in hos er igen. Så vi ses snart!

9 kommentarer:

Vilsen sa...

Skönt, att allt gott bra!
Var rädd om Dig!
Många kramar..

Lena sa...

Härligt att ha dig tillbaka!
Underbart att det gått bra för dig!!
Kramar

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Så härligt att höra att allt gått bra samt dina positiva tankar runt den kommande hela dosen! Ha en bra dag och välkommen! kram Anna

humlan! sa...

Va kul att det gick bra mamma :)


kramkram!

Anonym sa...

Å, vad bra att allt gått åt rätt håll. Ska också in på sjukhuset snart :-)

Kraaaaaaaaaaaam

Merja sa...

Välkommen tillbaka och vad skönt att allt gick bra.
Snacka om att jag fick abstinens efter datorn, visste inte vad jag skulle göra, höll på att klättra på väggarna, hämtade ut den innan den var klar för då hade de haft den mellan 10.00-16.00 och jag var tvungen att ha den då, hade ju gått miste om en hel dags arbete som jag skulle ta igen på en timme, Pust.
Kram

din dotter sa...

ja, det gick ju bra & du var jätteduktig :) och sen var det ju kul att jag fick lära mig hur man hanterar en blodtrycksapparat ;)

Anki sa...

Välkommen tillbaka du har varit saknad här i blogg världen. Kram

Anonym sa...

Har verkligen saknat dig här och även dina ord på min blogg! De är så uppmuntrande att man mår gott att läsa dem!
Kram Anna