onsdag 25 februari 2009

ms-skola och bromsmedicin

Ikväll har jag använt mitt VIP kort på sjukhuset igen för jag har varit på ms-skola. Maken och jag åkte dit efter jobbet och det var min läkare som höll i första föreläsningen. Han har humor min doktor, det gillar jag :-) för lite då och då i föreläsningen hade han lagt in bilder på sig själv från 80-talet när han var ute vandrade och när han plockade kantareller. Då undrar ni säkert vad han menade med det...han förklarade det med att olika möjligheterna/vägar finns och att det finns massor av olika möjligheter att välja på och att forskningen går så mycket framåt så man får välja att plocka ut godbitarna. Visst är han härlig!?

Som vanligt så kommer jag att plocka russinen ur kakan...vad annars!?

Pratade lite med honom också efteråt och eventuellt kommer jag inte att få min fulla dos nästa vecka då jag har haft feber lite för länge och min lårmuskeln svullnat upp ganska rejält idag och den gör jä.... ont. Så vi får se vad som händer. Det verkar i allafall som om mitt beslut att inte ta bromsmedicin var helt rätt för min kropp verkar göra totalt motstånd emot allt vad bromsar heter.

7 kommentarer:

Vilsen sa...

samma här... ingen medicin...
Tack för att du finns! :)
Kram

Jessica sa...

Visst är de cool ? De där blå VIP-korten! Å de gäller inte bara på ett ställe, det gäller på ALLA ställen! :D

Anonym sa...

VIPkort? Nej nu har du tappat mig... Så synd... Hoppas du mår bra i alla fall nu.. Kram Anna

Anki sa...

Vip kort det har jag inget fast mitt stämpelkort på jobbet är ju ett vip kort. Vi sticker i väg på fredag em. Så jag är kvar lite till.. Kram

Anonym sa...

Ååå, din läkare verkar helt underbar. Likaså din inställning.

Hopppas det ordnar sig med bromsar så du slipper onödigt lidande...

Kraaaaaaaaaaaaam

Lisbeth sa...

Låter lite läskigt med bromsmedicin, jag hoppas verkligen det ordnar sig för dig så du kan må lite bättre

Söstra di sa...

Ja vad skönt att du får bekräftelse på det du kännt hela tiden. Varför tivlar du ;)...
Har tänkt på dig så mycket men mannen har fått prata med dig och jag peppar dig här... har tänkt att du inte orkar med hur mycket telefonsamtal som helst. Du vet ju att jag är med... kramar till dig i massor och du är i mina tankar jämt!