lördag 4 augusti 2012

Summer in the city


Sitta under parasollet och läsa........


det gillar jag.



Hejsan på er alla!

Nu är man hemma igen och chillar runt och myser. Borta bra men hemma bäst :)!

 Har mer än tusen bilder från sommaren i kameran som ska laddas ner. Vi har varit lite här och där i vårt vackra land och ni ska få se bilder. Hela sommaren har jag dragit runt med min läsväska med tidningar och böcker som inte hunnits med under våren...tror det blev för många prenumerationer i våras.....min ambition var att jag skulle läsa dom på semestern....blev det så...nähä inte alls:) vi hade ju så mycket annat roligt för oss.

Men nu...är det läsning som står på schemat och massor av glass fast jag tar bara lite...får så ont i magen annars så god den är. Har ni testat den? 

 Sommar i stan är mysigt det med. Vakna och sitta på trappan och dricka kaffe och kanske sticka ner på stan en sväng och göra några fynd och sen äta ute på någon mysig restaurang och så peta in en lång promenad eller sitta under parasollet och läsa eller åka på en utflykt i hemmatrakterna...det är mysigt det och det är så det är här just nu.

Hur har ni det? Har er sommar varit bra?  Jag tror ni haft det lika underbart som jag för det är vi alla värda!

Nu väntar maken och en go film på mig!
Kärlek till er


17 kommentarer:

Mia sa...

Välkommen hem fina du! Du har varit saknad *L*
Här har jag lagt mina smärtor och vad det innebär åt sidan...min son opererades i tisdags för en tumör på ryggmärgen... Den var visserligen godartad, men den hade var rätt stor och hade tryckt ihop nerverna på hjärnstammen, så det är lite jobbigt just nu...
Kram på dig!

Mia sa...

Välkommen hem fina du! Du har varit saknad *L*
Här har jag lagt mina smärtor och vad det innebär åt sidan...min son opererades i tisdags för en tumör på ryggmärgen... Den var visserligen godartad, men den hade var rätt stor och hade tryckt ihop nerverna på hjärnstammen, så det är lite jobbigt just nu...
Kram på dig!

ansepanse sa...

vad roligt att du är tillbaka igen, jag hade också några veckors bloggpaus :) jo, en fin sommar har även jag haft, inte vädermässigt kanske men annars
bamsekramar vännen <3

Anonym sa...

Välkommen tillbaka Messan. Har saknat dig och dina skriverier och bilder.
Jag har tyvärr mått dåligt hela sommaren. Tänker inte skriva om det och förstöra din trivsel med det.
Här är det betydligt svalare nu och det tycker jag är skönt. Molnigt och lite solsken.
Förresten har jag skrivit att min Dotter och hennes familj kommer att flytta tillbaka in till stan från landet? Nu gäller det för oss att få huset sålt så kanske vi kan få lugn och ro sedan. Skönt att få dem på närmare håll. har inte träffat barnen på månader.
Kram och ha en skön söndag.
Margit(maxelonia)

MyStory sa...

Sommaren har inte bjudit på något vidare sommarväder. Igår slog det dock till och blev jättehärligt. Jag satt på en uteservering i nästan två timmar med en god vän. Ha det fortsatt gott!
Kram

Anonym sa...

ååå, det låter som en bra sommar. kram på dig.

Anna tassar in.. sa...

Det låter som om du haft det lika gott som jag..har precis som du dragit runt o flängt både hit o dit i sommarsverige..hur härligt som helst. Mmm det är underbart att ha tid för magasinen man gärna vill läsa.

Majken sa...

Hej!
Borta bra men hemma bäst :-)
ja tänk att man tror att man ska hinna så mkt på sommaren.. men ICKE...

Glassen ser riktigt god ut, måste givetvis testa :-)

Kram

soffie sa...

ååå va härliga bilder du visar...å va roligt att höra från dej igen:)kramen

LyckligaPraliner sa...

Åh bilderna ser så härliga ut! Jag har också en hög med tidningar som väntar. De ska jag läsa när jag fixat sovrummet klart.

Ha det så bra! :)

Kram Ann-Louise

Mamma med MS sa...

Jag har haft en bra sommar,med mysiga dagar och en del resor och shopping. Så känner mig full av energi,även om min vänster axel har börjat värka igen.

Jenny Vestbro sa...

Trevligt, vad blev det för film? Kram

madelein - sexbarnsmamma sa...

Härligt, det verkar som du haft en bra sommar!!

Malin sa...

Hej min vän ! Åh vad härligt att din sommar har varit härlig med många minnen och jag hoppas att du får det fortsatt mysigt . Nu går vi mot lite mörkare tider men det lyser man upp med massa ljus , det är ju såååå härligt !! Välkommen tillbaka till bloggen , jag har saknat dig. Kram Malin

Skogsviola sa...

Kul att du är tillbaka på bloggen! Min sommar har också varit fin, trots det myckna regnet. Men som pensionär behöver man ju inte oroa sig över några fattiga semesterveckor. Vi hittar alltid solen någon gång!
Må så gott!

Anonym sa...

Välkommen från semestern! Ser ut att ni haft det riktigt bra! Har nu "avslöjat" i mina t sista inlägg. :) Har varit på hemlandet och lagt massa bilder. Hade oxå över 1000 bilder. Önskar jag kunde lägga alla..
Måndagskram

Carina Sjölund sa...

Välkommen hem vännen!
Visst är det roligt att åka bort, man roligare att komma hem :)
Jag saknade Izor så mycket när vi var borta i helgen, mattes älskling♥
Sommaren har ju varit lite si och så, men idag är det vackert väder :))
Kramen goa bloggvän♥