torsdag 9 augusti 2012

Gå gå med stegräknaren
En av mina stegräknare....ni ser att den är väl använd:). Har fått den här av en vän. Den här mäter bara steg och sen har jag en sida på nätet som omvandlar det till kilometer eller kanske mil om man har tur:). Vill ni ha sidan så säg till.
 På mina andra stegisar har jag mina steglängd inställda så där finns allt. Bättre och enklare.
De behöver bara nya batterier....:). Ska fixas idag!


Tjolahopp!

Att gå och röra på sig är så skönt både för kroppen, hjärnan och för hälsan. Bra för min sjukdom Ms.

 Är jag glad går jag. Är jag arg går jag. Är jag ledsen går jag. Är jag dålig så går jag fast kanske lite eller kortare ...ibland inget alls. Är jag som vanligt går jag. Just nu mår jag bra, väldigt bra av olika anledningar.

Igår var det solsken efter en hel dags regn och fullt med fågelkvitter som ackompanjerade dagens promenaden. Det var en härlig gåtur, en lång... lång en med en massa bra prat både med mitt sällskap det bästaste av alla och i telefonen. Kram till er  >3.  

 Tog fram en av de dammiga igår och de här stegen blev en gårdagens pw och jag är stolt över dom :). Jag är jättestolt precis som ni alla ska ska vara över era bragder. Det är det lilla som räknas i min värld.

Vi kan om vi vill, orkar och
kämpar. Ingenting är
omöjligt det tar bara olika
lång tid.

kram på er alla 

15 kommentarer:

madelein - sexbarnsmamma sa...

Ja det skall bli så rolgt att komma tillbaka till Sri Lanka och se hur projektet går!

Carina Sjölund sa...

Jag var så flitig att använda stegräknare tidigare. Men vet inte hur det har farit nu??? kanske borde byta batteri, och använda den igen. Tyckte det var så roligt att se för varje dag hur mycket man gått :)
Att motionera är det bästa för oss människor :)
Kramen vännen♥

Helene sa...

Var har du köpt din steg-räknare ??
Har du tips på bra ??
Min funkar sådär tycker jag...från clas Olsson ( stavas det så )
Hi hi !!
Kram och ha en bra dag / Helene.

Skanegrabben i Malmö sa...

Hej

Jag älskar också att röra på mig men nu sista tiden har det varit tyngre med andningen, så det blir inte så myckert som jag vill.

Skogsviola sa...

Jag gillar också att gå och det är nyttigt för mina artrosknän, men i sommar har jag haft problem med en inflammerad muskel som innebär en del hinder. Dock inte så mycket att jag helt avstår. Att röra på sig är ett måste för oss alla.
Kram på dig och tåga på!

Livets vägar sa...

Du är jätteduktig som går så mycket! Jag försöker ta långa promenader. Det går bra i början men det blir svårt efter ett tag. När jag kommer hem så går jag som en gammal sköldpadda Och stel som en planka. Jag undrar vad mina grannar tror om mig när dom ser mig går ut pigg och glad och kommer tillbaka stel och utan krafter.. :)
Kram

ryskadockor sa...

Så duktig du är som går så mycket! Härligt att du mår bra!
Ha en underbar fredag!
Många kramar!
//Lana

Mamma med MS sa...

Bara jag blir lite starkare och hittar vardagen,skall jag nog också fundera på att köpa en stegräknare.

MyStory sa...

Jag har också en stegräknare som har slut batteri och den har av den anledningen blivit liggande i ett skåp väldigt länge. Nu SKA jag köpa nytt batteri!

Det är en del år sedan jag kunde gå så där många steg på en dag...

Kram

soffie sa...

jag hade en stegräknare i mobilen å va superduktig i början men nu glömmer jag bort den.. men det är himla kul att se hur långt man går..kramen å du är så himla duktig som tar dej ut på dina promenader...

Mia sa...

Vad du är duktig och så positiv, du peppar ALLA!!!!! Stor innerlig kram till dig!

Paula i pörtet sa...

Hej!
Klart du ska vara stolt och nöjd över din träning, fattas bara! Jag tränar just inget på sommaren, det är helt enkelt för varmt för mig att anstränga mig. Hjärtat orkar liksom inte riktigt med då, men när det blir svalare ska jag åter ta tag i mina stavpromenader. Däremot är det inte så viktigt för mig hur långt jag går, det räcker att jag har koll på hur länge jag går så vet jag ungefär hur långt jag tagit mig. Alla har sitt lilla sätt och vis.
Ha så gott i sensommaren, lite höst i luften tycker jag (eller så är det bara inbillning)
Kramen

Malin sa...

Grattis !! Fy .... Vad du är bra !!! Själv har jag laddat ner en Nike App som räknar Bla km .. Gick 5,2 km på 48 min. . Mitt bästa hittills sen jag fick min "oinbjudna " gäst... Den kanske också räknar steg .. Ska kolla det !! Yes , det är "bara" att kämpa vidare och se framåt . Vi ska nå målet om inte tillsammans . Puss på er alla. Kram Malin

Ninja sa...

Min stegräknare ligger i lådan och behöver batteri och det har den behövt länge....

Miss Ms sa...

Jag hamnade i ditt inlägg om att gå, när jag sökte på bloggar om ms. Själv går jag i funderingar på om jag ev har ms och har i dagarna startat en blogg på temat. Du får hemskt gärna komma över och läsa lite och lämna reflektioner över det jag berättar.

Nu undrar jag; blir du sämre när du promenerar? Jag har läst mycket om att ms-patienters besvär ökar när de anstränger sig och/eller blir varma. Jag har börjat uppleva något liknande och är nyfiken hur det funkar för dig?

(ps - min blogg växer fram med nya inlägg flera gånger i veckan, där jag berättar om mina problem)