måndag 27 augusti 2012

Ont ont & sjukgymnastik

 
Sötaste fjärilen hemma hos mig nu i somras. Lavendel
är en stor favorit hos mig just för
att fjärilar och humlor kommer hem till oss.
Tror det blir ännu mer Lavendel nästa sommar.
 
 
Just nu har jag så ont, så är det. Himlans ont gör det, fast jag vill inte.Vill inte riktigt erkänna att det gör jä... ont. Det har liksom fastnat i min kropp. Blir så ibland med MS, spaciteten. Det fastnar bara så där. Känner igen det onda. Har fastnat här i ont ont träsket förrut. Spaciteten och nervsmärtorna att de ska göra så ont.
 
Datorn ska jag hålla mig ifrån och det har gjort som ni säkert har märkt. När det låser sig så funkar det inte, även om man vill att det ska fungera.
 
 Min bästaste sjukgymnast har gått i pension. Gud, vad jag blev ledsen när jag hörde det. Blev mer än ledsen. Vi var så samspelta. Hon som tog bort allt. Med min hjälp. Vi gjorde det tillsammans. Hon var den bästa man kunde ha. Bestämde mig för att berätta det för henne. I veckan får hon det av mig. Hoppas hon blir glad och känner att det är från hela mitt hjärta. Sen får jag tjuta vidare över att hon gått i pension...
 
 Min nya hoppas jag på. Hon ska få många chanser. Ont ont...ska bli bättre.
 
 Fick en svag känsla att hösten knackade på dörren idag. Det var strålande sol fast himmelen var lite si så där höstblåigare, ni vet det där mörkare blå.
 
När ont ont försvunnit ska jag rocka med datorn och kika in hos er:).
Nu ska jag vila. Kram 
 11 kommentarer:

Marie-Louise Nilsson sa...

krya på dig och hoppas sjukgymnasten kan hjälpa dig. kram

LyckligaPraliner sa...

Åh vad ont du har :( Så hemskt jobbigt. Jag hoppas att den nya sjukgymnasten också är bra och kan hjälpa dig ordentligt. Sånt är viktigt. Jag håller tummen att det är så.

Kram Ann-Louise

trollmor sa...

Hoppas det onda vill ge sig lite. Det är jobbigt när en som kan hjälpa försvinner ,det är som en livlina försvinner. Hände ngt liknade här nu i höst. Min ortoped gick i pension och nu vet jag inte ens vilken läkare jag ska få. Skulle till en idag men fick motbud igår em att han skulle operera istället. Jag som hade sett fram emot detta och behöver ett nytt recept osv ,vet inte ens när jag får komma dit. Sånt är jobbigt.
Kram på dig

Mamma med MS sa...

Hoppas att det blir bättre snart.Är inge skoj och jobbigt att ha ont. Det tar på krafterna och energin. Krya på dig !

ryskadockor sa...

Oh, önskar jag kunde få bort det förbaskade ont från din kropp! Hoppas, hoppas, det blir bättre! Och hoppas din nya sjukgymnast är lika bra som den gamla!
Många styrke kramar!
//Lana

MyStory sa...

Det tar otroligt mycket kraft att ha ont. Hoppas det snart blir bättre för dig!
Kram

Skogsviola sa...

Tänker på dig med sympati och skickar lite värme och omtanke, så gott jag kan!
Kram
Vendla

Malin sa...

Hej vännen ! Sänder dig tusen styrkekramar och hoppas att du står ut . ;-( det finns Inge annat än härda ut men det är tufft. Puss på kinden och kram runt halsen / Malin ❤

Malin sa...

Hej vännen ! Sänder dig tusen styrkekramar och hoppas att du står ut . ;-( det finns Inge annat än härda ut men det är tufft. Puss på kinden och kram runt halsen / Malin ❤

Mia sa...

Åh kära vän...styrkekramar i massor från mig!

Jenny sa...

Fy hoppas det går över snart. Jag har ont i axeln och knäna. Blä, kram kram