tisdag 7 augusti 2012

Drömgod Räksallad & härligt liv




En räksallad....som man bara älskar.


Ja...ni ser ju:).


En annan goding.


Efterrätten citronmarängpaj....så god. Kanske jag kunnat köpt med mig hem....varför tänkte jag inte på det så god som den var :). 


Vara på semester vid havet är gott. Det här var en sommarens resor när maken och jag var i väg alldeles ensamma. Vi hamnade på en supermysig restaurang där vi åt lunch som hade världens godaste mat. Lite tur ska man ha med...fast nu var det så att jag läst om just den här och lade in den på GPS:en:). Det är nog så att jag blivit bättre på att njuta och uppskatta stunderna och de små sakerna sen jag blev sjuk. Vad jag läst mig till...så tror jag ni är många som känner igen er...? Det är liksom de små stunderna som är livet här och nu.

Min räksallad var det där lilla extra som ni ser... istället för sliskig salladsdressing så fick jag en god Skagenröra till...det var så fräscht och gott och JA det kommer jag apa efter. Jordgubbsspettet var som grädden på moset...ni vet.

Makens fisk var drömgod den med och den slank ner snabbt:). Tjuvsmakade lite. Lite efterrätt som smakade och doftade som ett av min doftljus :) citronmarängpaj ni känner säkert igen ordet:)... var himmelsk god. Sen bar det iväg till vårt paradis pensionat makens och mitt. Var nästan lite så som ett paradis å lite till. Om ni frågar mig hade jag gärna hängt där ett par dagar till...:). Bara hängt och varit...

Det ska va gött att leva, eller hur? Annars kan det kvitta...gott att leva. Som sagt det gälller att fånga stunderna frisk som sjuk,,,fattig som rik.

Kramar till er alla därute och tänk
på att fånga dagen idag. 

9 kommentarer:

tankar från mitt fönster sa...

God mat, segelbåtar, god efterrätt och njutning av stunden som är. Du visar verkligen att man ska leva i nuet. Kikar in här och hoppas att din sommar och din vecka fortsätter lika bra. Själv mår jag bra, har bara mina rygg,ben,knäproblem. Ska i alla fall ut och "stavgå" en stund i eftermiddag. På förmiddagen tog jag bussen o handlade födelsedagspresent till yngsta barnbarnet Erik, som fyller 8 år på torsdag. Då blir det kalas"
Ha det gott!
kram

Carina Sjölund sa...

Jisses vad mycket gott det var på dessa tallrikar :)
Där har man gärna frossat en bit *L*
Ha en fin kväll goa vännen!
Kramen♥

MyStory sa...

Allt ser verkligen supergott ut! Vilken tur att jag precis har ätit middag ;-)
Kram

Marie-Louise sa...

Oj vad du suktas :) det där såg riktigt gott ut. Kram

LyckligaPraliner sa...

Ja det ska va gött att leva :) Så mycket gott du visar. Att äta gott och njuta av tillvaron är bara så härligt. Efterrätten ser farligt god ut.

Kram Ann-Louise

Malin sa...

Hej ' fantastisk god sallad !!jo det är det "lilla" i livet som får en att gå vidare i livet. Behöver inte vad så mycket ; vänligt ord, klapp på kinden eller bara att vakna med nån man älskar❤.ha det fantastiskt och det är så roligt att du är tillbaka. Kram Malin

Helene sa...

Vilken underbar mat...
Det ser hur gott som helst ut !!
Ja man ska njuta, men min semester regnar bort...och jag vill ha SOL & VÄRME...SUCK !!
Ha en fin onsdag.
Kram Helene.

Anonym sa...

Man ser pappas huvud spegla sig i skeden på en av bilderna haha :) saknar er! Puss /sessan

Mia sa...

Himmel så gott de ser ut!!! Nu börjar magen kurra *L*
Ja, nog har det varit en turbulent sommar för oss, men nu är sonen hemma och kämpar med träning!
Kram på dig, fina goa du!