onsdag 22 september 2010

Hur många fruar finns det...

...att göra TV program om..det kan man ju undra.

Det är Skånefruar.... och det är hemmafruarna i New York och snart kommer Svenska Hollywood fruar tillbaka igen.

Jag tycker det är dags för ett program om riktiga kvinnor och fruar som arbetar eller tar hand om sina egna barn, som storhandlar och städar samtidigt som de pratar i telefonen. Det vore väl nåt eller vad tycker ni?
The Real Housewifes...

8 kommentarer:

Bibban sa...

jomenvisst, det håller jag med om. vanliga hederliga osminkade eller sminkade fruar. det skulle göra succe. helt klart;))
kram Bibban

Med Lenas ord sa...

Håller med er båda. SÅ tråkigt med alla dessa fruar och så alla som söker fru dessutom..

Anna smyger in.. sa...

Mmmm du det är verkligen vi som fött upp en hel hög med barn och samtidigt jobbat och typ haft koll på allt som är dom stora hjältarna..så det så..

Marie-Louise sa...

Svar: Visst är det så, man vill att det ska dofta gott också. Men det här är den enda nackdelen än så länge, så vi får utvärdera den sen. Kanske kan vi stå ut med doften om vi slipper få utslag och acne :) /Kram

pillan sa...

ja sammtidigt som man har ett heltidsjobb två hundar och en villa som ska städas

Anonym sa...

Tack för Dina mysiga ord Messan! Hm… i början tyckte jag om Hollywood fruar för jag förväntade mig att programmet kommer att visa lite mer från det glamourösa privata livet där. Sen blev jag bara irriterad. Kanske det är bra underhållning för många människor som tycker om TV vet ej? Jag är mycket realistiskt av mig som ibland kan vara mycket grymt men aldrig falskt! Fast jag tycker om fars, skämt och skoj. Föredrar böcker än TV för den delen med och när jag bestämmer mig för att titta på något då förväntar jag mig också något mer realistiskt. Jag tror inte att det skulle vara någon sådan underhållning i sådana fall. Real Housewifes or Real Housemen kanske?
Visst är det intressant när man tycker om något väldigt mycket och vet att det i själva verket är onyttigt att höra att det kan ge hälsovinster! Ha en skön kväll och en fin morgondag! Kram

Therese sa...

Åh vad jag håller med dig! Det vore något det. Jag tycker du ska skriva till tv med den programidèn!
Jo tack det känns att man är ensam tjej kan jag säga. Man blir totalt nedröstad ;)
Kram

Barnens Hjältar sa...

Här finns en fru till :P
Inte så intressant för allmänheten kanske haha