söndag 12 september 2010

Happy fixarsöndag med spökenIdag här det varit en fixarsöndag. Har pysslat med lite allt möjligt. Stora dottern som är hemma och hälsar på har hjälpt mig att städa lådorna i köket...så nu är de rena...kliniskt rena och allt gammal är kastat. Lite tvättande hann vi med också...sofföverdragen ligger här och väntar på att bli strykna...tar det en annan dag.

En tur till ett par affärer blev det också. Fick med mig ett par fina Lexington handdukar också. Dom kommer bli som en dröm och pryda sin plats i vårt badrum.


Vet ni...mysteriet här hemma fortsätter. Tavlorna är fortfarande sneda...och nu till nästa sak. I fredags gjorde jag iordning ett kuvert till min dotter, kuvertet innehöll ett brev till min älskade dotter och det låg även en slant i det. Nu är det puts väck!!??? Jag vet att jag la det i min byrålåda men nu finns det inte. Nu måste jag erkänna att jag inte hänger med riktigt...
Vad tror ni? Börjar kännas lite olustigt...

20 kommentarer:

messan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Vet att det kan kännas kusligt.. Kontakta ett medium kanske??
Hoppas det går bra för er!! Ta det lugnt emellanåt!!
Kramen till dig hjärtat!

pillan sa...

just kuuvertet , la du faktiskt i lådan men det har råkat hamna emellan nått skulle jag tro ..
alltså inget farligt

charlotte sa...

ja det kan ju vara lite spooky

charlotte sa...

ja det kan ju vaRA lite spooky

marie sa...

Hoppas du hittat kuvertet.
<Vilken härlig energi och glädje du verkar ha nu. Tack för att du smittar av dej.
kram och ha en skön måndag.

Sussi sa...

Vad läskigt det låter.. Kuvertet kan väl inte bara försvinna. Ni kanske har besök ändå?

Jag har fått växten som ett litet litet skott för några år sen. Det är första året den blir så här stor. Vi får se nästa år efter man klippt ner den igen..

Kramisar

Eva sa...

Just ja... nu kom jag på att jag skulle maila dig vem du kan ringa för att få hjälp med dina spökbekymmer. Ska göra det bums nu!

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Jag tror att "spöket" kanske känner oro inför det som komma skall (angående det ni ska göra). Kanske är det rädd för att bli kvar där utan er??

Ja jag har varit med om samma sak fast med kläder. En gång letade jag efter en specifik tröja och jag tog ut alla kläder ur byrån och la ut på sängen men icke, det fanns inte någonstans. Någon dag senare öppnar jag lådan och där överst ligger tröjan så fint vikt.

Det var ingen annan hemma som hade rört mina kläder. Mycket märkligt.

Ibland brukar jag sätt mig och ner och liksom tänka tänka tänka och fokusera på det jag letar efter och då kommer tanken till mig bara och vips så vet jag vart jag ska leta. Låter helsjukt men det funkar faktiskt för mig.

Klart vi håller varandra i handen, samlar mod och går in i ladan. Vi kan ju faktiskt hitta skitsnygga prylar till våra vita hem, inte sant? ;)
Då får man tåla att bli lite skräckslagen på kuppen, haha.

Ha en underbar dag min vän!
Kram Madde

Paula sa...

Hejsvejs! Här händer det alltid något! Hur har det gått med drömhuset? Har ni lagt bud kanske? Eller rent av köpt...
Jag känner igen känslan, lite så kände vi när vi besökte stället dit vi flyttar denna vecka, o mina känslor har bara ökat när vi traskat omkring lite mer i omgivningarna. För mig är omgivningarna viktigare än själva huset faktiskt, för hemma kan jag alltid få det trivsamt med små medel, men vad gör jag om jag inte hittar ställen att gå med hundarna på?
Det där med dina sneda tavlor låtsas jag att jag inte läst, huvvaligen
Kramen

soffie sa...

usch va läskigt,hoppas kuvertet kommer fram det har säkert glidit emellan nåt så du ej hittar det men med tavlorna tycker jag det va spökligt,
kram å va fin bild

Barnens Hjältar sa...

Nu är jag hemma från Milano igen :-)

ywonne sa...

leta ett tag till, kanske finns det en naturlig förklaring, annars kanske du ska ta expert hjälp om det börjar kännas obehagligt, ywonne

Anki sa...

Det låter ju sannerligen väldigt skumt men det brukar oftast komma fram en förklaring. Kramiz

Anki sa...

Det låter ju sannerligen väldigt skumt men det brukar oftast komma fram en förklaring. Kramiz

Cece sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cece sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cece sa...

Försöker länka till ett inlägg hos mig, men det vill inte riktigt... Men du får en present av mig på min blog i inlägget jag skrev idag. Kramar om!

Anonym sa...

bznhpkjtethcittpuzvg, justin bieber baby lyrics, smrfujh.

Frida sa...

Haha, men gud vad läskigt! Vad händer!?

Ja, pluggandet tar en evighet... men samtidigt är det ett underbart liv att vara student så jag försöker njuta så mkt det går emellanåt!