onsdag 1 september 2010

I´m in love och en ursäkt

Ikvälll har jag strosat runt i mitt drömhus...på en visning. Jag ville inte gå därifrån alls...inte maken heller. Det är liksom bara att flytta in här och nu.
Vi var nog den sista som gick därifrån. Mäklaren tänkte nog när ska de här människorna gå... Nu var det så att vi känner mäklaren...så hon förstår nog.

Nu får vi drömma vidare maken och jag. Kanske...

Jag är som jag är, som den känslomänniska jag är...ibland försvinner jag bort lite... och jag har varit alldeles urusel på att svara på era så uppmuntrande och stöttande kommenterar och mail. Så, jag ber om ursäkt till er alla och snart är jag hos er igen. Stort tack, ni betyder så mycket för mig! Jag hoppas att ni känner det och lite till...för ni är beundransvärda och betydelsefulla för mig, precis som min älskade familj.

Om någon undrar hur mår jag...så är jag så lycklig och samtidigt så olycklig.
Kram till er alla som vill ha en ha en kram

10 kommentarer:

Tessan✫ sa...

Anna smyger in.. sa...

Mmmmm...jag kan förstå att du är sugen på det där huset..och jag hoppas verkligen att olyckan kan försvinna snart..kram på dig från Anna

Daniel sa...

Vet inte vad det är för olycka men jag hoppas du snart slipper den.
Bort bort bort!!!

Renée sa...

Hoppas du snart kan släppa denna olycka du bär på... Man fräts ju sönder inombords av sådant. Många kramar från mig!

Madeleine Berglund sa...

Att gå på visning i ett drömhus i kombination med att köpa hissgardiner. Vilken inredningsdag!!!! Vi hörs på mailen fina du! Kram Madeleine

Anonym sa...

Här hos mig är det upp och ner med det mesta. Känner att jag vill byta ut alla möbler och möblera om. Min dröm var en gång att bli inredningsarkitekt. Men jag får göra det bästa av de möbler jag har. jag hoppas Du mår bättre snart.
Kram Kram till Dig.
margit(maxelonia)

Lilly Lee sa...

Många kramar!!

Ywonne sa...

"I mörkret bor ljuset"

Eva sa...

Åh, har du också varit på visning? :-) Jag med! Tog med dottern på en visning ikväll och hon tyckte den verkade jättebra. Så i morgon ska jag lägga ett första bud. Hoppas jag kan hänga med hela vägen den här gången. Det här objektet ligger lite längre bort från stan, så det blir kanske lite billigare. Hoppas jag! :-)

Marie-Louise sa...

Det måste vara ett riktigt drömhus det där. Har du ingen tjuvtagen bild att visa :) Kram