söndag 5 september 2010

En ny dag med världens sötaste hund

Idag är ny dag...en ny dag med nya möjligheter. En dag som ska tillbringas i skogen med världens sötaste hund. I morse hörde jag någon som kröp närmare mig i sängen och gissa vem det var...det var vovven som ville ha lite värme. Mysigt!

Nu åker vi till skogs! Vad gör ni?

14 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Jaha, sa "utskällaren" vd de var gjorda v då? Jag har inte läst på hemsidan om jag skall vara ärlig, följde bara grupptrycket som sa marsipan ;-)

Anonym sa...

Tack för Mailet!
Jag ska försöka ta mig ut och inhandla några krukväxter till vardagsrumsfönstret. Jag vill ha några höga växter så jag kan skärma av ljuset in i mina ögon och slippa ha persiennerna nerdragna hela tiden.
Detta skulle nog vara en rätt bra dag om jag inte skulle ha bitit sönder en tand igår. Nu är jag tvungen att kontakta min tandläkare. Jag som är så tandvårdsrädd.
Ha en skön dag i skogen.
Kram
Margit(maxelonia)

Barnens Hjältar sa...

Åh där ser man, får till att göra en liten rättelse, rätt skall ju vara rätt. Blir genast mycket sötare när de inte går att äta :-)

Renée sa...

Jag tog skogen idag oxå! Åh vad mysigt det är...

Anonym sa...

Idag är en underbar dag med sol och alla förutsättningar att ge sig ut i skogen och t.ex. plocka svamp eller på en promenad. Igår var det samma förutsättningar och vi spenderade dagen i torpet förstås och pysslade där i naturen och njöt fullständigt. Idag är det tröttheten som tagit över. Ha det skönt och en trevlig vecka! Kramar

Anna smyger in.. sa...

Aha..ja men då sitter jag här med ansiktet i Olivträdet sålänge och bara njuter..ta din tid med hunden du..så sitter jag i lunden :)

soffie sa...

å va mysigt med en liten hund,
ha en goo söndag

Monica Högberg sa...

Jo visst hade det varit roligt att gå ut i skogen eller plocka äpplen och göra lite mos. Men förkylningstider är det. Bytt broms till Copaxone. Jag har en liten sak med mitt hjärta och min MS-läkare kan inte utesluta att Betaferonet spelat roll. Min MS och hjärt-läkare tyckte att det var värt att prova. Kan vara positivt och bli av med influensabiverkningar var och varannan morgon. Men f..., ursäkta, vad det gör ont ibland och främst i låren. Kämpar på. Kram till dig från en som också njuter av höstens härliga färger!

Bibban sa...

mysigt det låter, jo jag har precis stoppat i mig lite god mat, efter en hel dag ute i det underbara vädret. Kram Bibban

Anki sa...

Jag har suttit inne hela dagen har inte haft lust att gå ut...inte bra!
Det får bli skärpning på den fronten. Kram

charlotte sa...

letat kantareller? ngn lycka?

Therese sa...

Mysigt!
Här blev det promenad och middag hos mamma :)
Kram

Marie-Louise sa...

Å är det ett olivträd?

http://maxalas.blogspot.com sa...

http://maxalas,blogspot.com νεα απο ολη την γη ,βιντεο ,αθλητικα