torsdag 23 juli 2009

Dagarna i Stockholm


Vi hade full rulle i Stockholm. Det var så skönt att komma iväg eftersom det har varit en del tråkiga saker här hemma som tagit mycket energi och kraft. Jag är så tacksam att min MS har varit lugn och att jag orkat med alla roliga saker.

Nästan varje morgon har jag och maken gått promenad på Djurgården. Både vackert och otroligt skönt. Vi slank även in på Rosendahls trädgård och åt deras goda morotskaka. Den är supergod!

En av dagarna tog vi båten ut till Fjäderholmarna och solade och badade. På lördagskvällen blev det Gröna Lund. Döttrarna såg vi inte röken av på hela kvällen, dom och åkbanden åkte allt som fanns att åka.Vi har varit på en del museum också. Den bästa var Titanic utställningen. Den kan jag varmt rekommedera om man är intresserad av historien. Det var väldigt intressant att höra om de personer som reste med båten och se de historiska föremålen. En person som åkte 3:de klass hade sparat i 5 år för att ha råd att genomföra resan och att få uppleva drömmen om Amerika.

En shoppingdag blev det också, såklart! Jag och döttrarna och en vännina till mig begav oss ut på stan för att fynda. Mycket fynd blev det. Vi gillar reor!! Minstingen som fyllde år shoppade loss ordentligt. Underbara dagar blev det! Vad har ni gjort?

14 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Ni verkar verkligen haft mysigt. Titanic verkar intressant. Hoppas allt är bra med dig!!

Anonym sa...

Så bra att Ms:en hållit sig lugn så du har fått njuta!
Tänker på dig!
Nu ska här diskas och plockas undan lite! Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra! Så underbart!
Kram anna

Merja sa...

Såå härligt ni har haft det.
Stockholm är verkligen fint, skulle vilja dit på en weekend och bara strosa på gatorna, sitta på ett utefik och titta på allt folk.
Här blir det ingen semester för mig mer än en helg som vi ska till Göteborg.
Börjar kännas slitigt att inte ha haft semester på flera år, men sånt är livet med många barn och som egen företagare.

Ha en underbar dag.
Kram

HELENA-RUTAN sa...

Härliga bilder på den synes härliga resan. :)

Malin sa...

Nej, tyvärr inte.. Har otur med läkarna, ingen vill riktigt ta tag i problemen. Har ju både MS och fibromyalgi i familjen, så det är klart man undrar.. för utom värken blir man ju så himla trött också... Men läkarna har en viss skräck för kvinnor och värk verkar det som, kallar det hellre kärringsjuka. Kramiz M

Barnens Hjältar sa...

Ja det var mysigt och han var så lycklig pojken :-)

Anki sa...

Härliga bilder ifrån Stockholm jag kanske skulle åka dit. Har inte bestämt mej ännu men med det här vädret som är nu så kan jag lika gärna dra täcket över huvudet. Det spö regnar!

malin sa...

Åå, vad mysigt det verkar!

Jo det går fin fint med hunden.Särskilt sen vi började sammarbeta dotten och jag. :)

Kram Ma

Ellinor sa...

Vad mysigt ni tycks ha haft :-) Vi har flytt stan för landet nu och det är skönt! Mycket båt blir det...vi har doppat oss också.. men det var kallt! Hoppas du får en fortsatt trevlig vecka! kram

Anonym sa...

Sv: Här är det lätta fjädermoln och trots det shortsväder! Så jag mår bra för det fläktar oxå!
Och oh ja jag slapp ugnen! ;)
Kram anna

Vattenslangen sa...

Micke och jag var hos min syster med man och liten dotter, bara sex månader. Det var roligt, men också skönt att komma hem.
Kram från Ulle

Emma sa...

Tack :D!
Va lite kul att få stå framför kameran me ;P

Trasdockan sa...

Låter som en underbar vistelse! Härligt!

Anonym sa...

Jag är glad för din skull att du verkar ha haft en så skön semester med dina nära och kära.

Kram Annelie