fredag 24 juli 2009

Min dag

Idag tittade solen äntligen fram här hos oss till min stora glädje. En annan gäst som också tittade fram var blåsten inte lika efterlängtad.

Jag har varit ute och gått i flera timmar och när jag kom hem var håret som en enda stor trasselsudd. Tog en liten stund att reda ut, var tvungen att få till det någorlunda eftersom jag skulle till frissan och klippa mig och inte reda ut tovor som mest liknande Svinto....

Nu, så är det klippt och som vanligt igen. Lika skönt varje gång att vara nyklippt.

Har varit på ett par loppisar och hittat lite småsaker som jag får visa er senare. Gillar ni loppisar? Själv så älskar jag dom ;). Har en auktion inbokad längre fram och jag riktigt längtar till den redan. Då ska det ropas in saker...om det finns mycket att handla vill säga:).

Vad har ni gjort idag?

14 kommentarer:

Barnens hjältar sa...

Åh loppis var jag mycket på förr. Har tyvärr inte haft tid eller egentligen lust heller senaste åren :-)
Hoppas du får en fin fortsatt fredag :-)
Kram

Lena sa...

Loppisar är kul, ibland köper jag något, men mest behöver jag lämna bort saker till loppisar. Har för mycket här hemma, och då kan man ju köpa nya saker istället :-)

Kramen

Sussi sa...

Jag verkligen hatar att vara ute när det blåser halv storm.. Jag är långhårig så man ser ju ingenting!!

Vi ska åka till Halmstad 4 dagar. Men utöver det är det inga mer resor inplanerade..

Kramisar

anna sa...

visa visa jag är ju helt besatt av loppisar!

Anonym sa...

Du vet att jag gillar loppisar :)

Kram min vän.

Sussi sa...

Jag har en award till dig i min blogg

Kramisar

Malin sa...

Såklart det går bra! Gillar ju din också!! Natti natti... kramiz M

Annika sa...

Hittar hit via Sussi.
Vilken fin blogg. *läser lite här och där*
Jag kommer tillbaka om det inte stör dig nämnvärt.....??
Säg bara till isf. :-)

Anki sa...

Ja du här har det blåst en hel del också och jag bor nära kusten. Hade fika med mej häromdagen till havet men det blåste för mycket för att man skulle kunna sätta sej och njuta.

soffie sa...

roligt att gå på loppis man lyckas alltid hitta nåt skoj,
må gott

Lilly Lee sa...

jag älskar loppisar och seconhand affärer, det finns så mycket nu på sommaren också! Ibland gör man fynd, men tyvärr finns det alldeles för många man varit på som slutat i bevikelse..
men ibland hittar man nåt bra! Jag samlar ju på 40/50/60tals prylar, men ibland hittar man bara rena bra-att ha-saker!

Idag ska jag bara göra lite ärenden, sen bara vara hemma och slappa, hoppas på att vädret stabiliserar sig lite, då det är mörka moln/sol som far väldigt fort och alternerar!

soffie sa...

hoppas du har en underbar lördag

din dotter sa...

kul med loppisar :) jag hittade inte shortsen som jag sa när jag ringde, var helt utplockat! däremot hade de lagt in massa nya rea-grejer men hittade inget speciellt, köpte ett par skor istället :)

Paula sa...

Hej! Jag tror Ludvika är loppisälskarnas paradis. Hela sommaren har vi två stora uteloppisar varje lördag, mycket välbesökta. Inne i stan finns 4-5 loppisaffärer som har öppet varje dag, och i Björnhyttan där sommartorpet spelades in ifjol har dom bakluckeloppis varje söndag, Puh, du förstår att man inte hinner med alla, hihi
Vi har ofta auktioner här i byn på Folkets Park, har bara varit där en gång, har lite dåligt tålamod på auktioner, det kan ju ta en evighet innan dom börjar utropet på det man är intresserad av.
Nä, nu blir det skogen för mullen.
Kramen