onsdag 16 maj 2012

Ingen vanlig dag & doftande Tulpaner
Bilder från båtfärd i Stockholm.

Det är ju ingen vanlig onsdag idag...det är ju nästan fredag :). När man kommer på det så här mitt på dagen...alla får ju gå hem tidigare idag...nästan ialla fall, ja, då blir man extra glad. Solen har visat sig här hela dagen också och det gör gott det med för kroppen och knoppen.Sen att man får lukta på citronmarängpaj tulpanerna gör ju saken bara ännu bättre. Jag hade ingen aning att de doftade så men sen såg jag på nyhetsmorron en söndag och bästaste och duktigaste Zetas handelsträdgårds ägarinna berättade det så jag kastade mig ut och visst doftade de, Citronmarängpaj....himmelskt kan jag lova.


Visst börjar man längta efter sommaren och båtturer när man ser dom här bilderna? Jag tror det är dags att planera vad jag ska göra i sommar nu, tror det blir kvällens syssla att drömma mig runt och få lite inspiration till olika ställen. Vad hittar ni på ikväll? Har ni planerat vad ni ska göra i sommar än?

Härlig go kväll på er finingar <3!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag bor ju nära kanalen och funderar på om jag ska låta barnen få åka båt på kanalen i sommar....deltar liksom aldrig blivit av. Ni kanske vet hur det kan vara när man har skatter för nära....

Annars blir det Mellbystrand i sommarens början, lite gubbrock med Bruce Springsteen i dess mitt och lite Kreta för att sätta punkt.

Tulpaner med citronmarängdoft....låter himmelskt.
Mmmmmm.

Kramis

Mamma med MS sa...

Sommaren har vi inte börja tänka på än,för just nu är det kallt grått och trist ute. + att det är så mycket annat att fixa med innan.

Kvällen hade jag tänkt att ta en promenad med maken och testa nya hjulen på rullstolen,men ser tyvärr ut som regnet tänkt stoppa mig från den planen.

bakom berget sa...

Ja nog blir man sugen på att planera för sommarens utflykter när man ser dina bilder. Här är det kallt och mulet och det har det varit hela dagen. Det blir soffhörnet en stund nu. Kanske en bra film.
Ha en skön helg!
Kram Åsa.

Livets vägar sa...

Ser härligt ut. I sommar ska vi åka iväg till solen för 2 veckor. Kan inte vänta längre. Annars har vi inte flera planer. Vi utgår från vad vädret har att bjuda på. Kram

Marie-Louise Nilsson sa...

jag ska vara en vecka i Göteborg med min syster, med mina föräldrar i deras Husvagn vid Lindesberg. Sedan bada, måla, fotografera med barnen. kram, härligt med planer. ..

Jenny sa...

Finfina bilder, vi har garderat en vecka i värmen i sommar mycket nöjd och läääängtar :) Kram

madelein - mamma till sex sa...

Tack söta du! Vilka härligt uppfriskande bilder!!

soffie sa...

åå va härligt med helg redan nu<.)vilka fina bilder ha nu en toppen ledighet är du med ledig på fredag?

trollmor sa...

Sommaren för oss består mest av jobb eftersom vi har en bondgård. Lite ledigt får jag från min butik i alla fall. Hoppas på en solresa sedan i höst.
Kram

Med Lenas egna ord sa...

Vackra bilder (Som alltid)

På fm satt vi på bron i linne och korta byxor, det var 25 i solen. På em kom molnen och just nu är det bara 8 grader.

Sommarplaner ja. Att bila ner till Hufudstaden för att hälsa på 2 av sönerna och inte minst barnbarnet. Men först måste kamremmen bytas, dyrt.

I morgon ska det regna hela dagen, så min plan på att så lite frön går nog i stöpet. Börjar bli sent för frön nu....

Jag fick tulpanlökar direkt från Tulpanmuseet i Amsterdam (Vore något för dig). De skulle bli orange, men knopparna är mer åt gult. Gör inget!

Kramar och tack för svaret!

Mia sa...

Jag vill jättegärna veta dina planer för sommaren...för jag ska jobba och då får jag njuta av andras planer istället *L*

Mia sa...

Litet ps
Glömde ju stora kramen!!!!!!!!!!!!!!