tisdag 3 april 2012

Shopping nöjd trött

Jag gjorde som ni sa...köpte båda två och en massa till :). Konstigt nog hann jag inte med det jag skulle köpa...det som var det viktigaste egentligen...nya träningsbyxor och skor. Fast det glömde jag nog berätta för er :).

Har fått bra tips från en vännina som springer mycket...så om jag törs gå ner på stan imorrn så gör jag ett nytt försök på stan. Då är det träningsaker på schemat och inget annat...bara så ni vet:) även om jag frågar om annat så påminn mig är ni snälla.

Får gå i mina trasiga skor imorrn med...fast det är ju populärt med barfota jogging nu har jag läst...då är det säkert poppis med barfota powerwalking med tänker jag. Varför finns det så mycket snyggt just nu :).

Nu ätit en sallad och en god kycklingfilé till. Tagit hand om mina trötta fötter också, attans så trötta de blir...det behövs efter en sån här dag. Huvudet behövs också tas om hand om så... nu desperata hemmafruar på femman. Titta och vila eller vila och titta. Det är ju sista säsongen så dom vill man ju inte missa, eller hur? Fast jag brukar somna oftast... och ska drömma om träningskläder i natt har jag bestämt...vad som än händer...;).

Hur har er dag varit? Ni ska få se shoppingbilder snart såklart. Kramisar

7 kommentarer:

Marie-Louise Nilsson sa...

Trevligt med shopping, länge sedan för mig.. Men det är inget som jag saknar just nu. Behöver krafterna till annat. Men när jag är kry och ekonomin är på plats då tycker jag om att shoppa lite i mellan åt. kram på dig och vila nu.

Bara Sara sa...

Trevligt att shoppa lite!! Det finns sååååå mycket fint nu!

Mia sa...

Oj du får mig verkligen att le...nä, skratta här för mig själv =))))
Ser ju dina bara fötter i de trasiga skorna...ja himmel o plättar så det kan bli! Meeen kul att du shoppade loss lite ändå och lycka till i morron!
Stoooor kram!!!

Skogsviola sa...

Jag svarar på din fråga i ditt förra inlägg. Korall är en av mina absoluta favoritfärger och blev en av de bästa, när jag gjorde färganalys för nu ganska många år sen.
En skön dag önskar jag dig, även om vädret är lite kyligt!

mindfulnessmamman sa...

Härligt med lite shopping :-). Det blir inte så ofta just nu. Det är nog jätteinne med barfota-powerwalking :-). Då får du ju reflexologi i fötterna samtidigt ;-)

Hoppas du hade en skön kväll!

Kramis

trollmor sa...

Å vad duktig du är. Jag blir bara trött om jag tänker på att jag ska träna. Fast jag går rätt mycke promenader ,det får räcka för min del.

MyStory sa...

Av shopping blir man trött men det är ett roligt sätt att bli trött på :-))