måndag 9 april 2012

Påsken nästan slut......för i år. Ikväll blir det lite sista påsk festligheterna med tända ljus och mys.

Den här påskhelgen har varit så härlig med goa gäster och mycket god mat här i lördags. På lördagsnatten fick vi ett besök till av två hungriga nattgäster som kom hem efter en ljuvlig utlandsvistelse. Bruna, fräscha, lyckliga och trötta och som sagt väldigt hungriga. Tur vi hade mat kvar efter våra gäster:)

Vi har varit bortbjudna på ett riktigt mumsigt påskbord...med allt och lite till idag:). Magen står i många hörn just nu. Ni vet när det är så där gott så äter man nästan alltid för mycket...kanske ni känner igen er:)?
Maken och jag har varit ute och gått långa långa promenader och vi har sett mycket bra filmer när det snöstormat och blåst utanför knuten. Jag har lyckats läsa ut nästan två böcker...har det mest spännande kvar i den sista av dom. Längtar efter att gå och lägga mig och läsa det sista:).

Vi har röjt och röjt i stora klädrummet...eller i vår walk in closet som en del säger:). Min tumme...ja...attans vad den gjort ont men svullnaden gick ner sen...inte en aning om vad som hände i den. Det har varit en härlig påsk med mycket roligheter och bara vara tid också...det gillar jag.

Nu är jag så nyfiken hur har er påsk varit? Har ni njutit och ätit gott ni med?

Nu till sista påskmyset:). Imorrn ska jag kika in hos er alla...tog mig en liten minisemester under påsken, himlans skönt trots lite abstinens ;). Jag saknar er och jag saknar att skriva av mig mina tankar. Kramar till er fantastiska bloggvänner

9 kommentarer:

Helene sa...

Japp här står magen i alla hörn oxå = ))
Mycket gott och smaskigt !!
Jag läser oxå bok nu...den är så spännande !!
Ingen promenad idag...regn hela dan = ((
Ha det gott.
Kram Helene.

Ninja sa...

Skymtar jag en Bollinger?

Marie-Louise Nilsson sa...

vad mysigt du har haft det, Jag har haft det bra jag med. kram och god natt.

Ankii Nilsson sa...

Ja nu knackar vardagen på igen:)
Har också varit frånvarande i helgen, e de påsk så händer ju mycket annat. Du verkar har haft jättetrevligt så har jag med:)

Kramiz

Mia sa...

En mysig helg har du haft, ser jag...jag har jobbat halva helgen och fortsätter 5 dagar till innan det blir nån ledighet *L*
Kram finaste!!!!

trollmor sa...

Här har vi bara varit hemma och umgåtts med nära och kära. Mycke mat och jag måste nog gå dubbla rundor i veckan.
Påsken kunde gärna fått fortsätta ett tag till.Kram

jessica sa...

mmm... Bolinger minnsan... ;)

Anonym sa...

Minisemestrar är skönt och välbehövligt emellanåt. Så skön din helg låter :-). Gott med god mat och dryck också! Här har maginfluensan härjat såvitt har inte haft någon matfrossa i helgen ;-). Men lugnt och skönt ändå.
Kramis

MyStory sa...

Du verkar ha haft en underbart fin påsk. Här har vädret varit underbart under helgen men idag snöar det igen. Det är som det brukar vara under april :-)
Kram