fredag 8 oktober 2010

Tiden går fort...

...när man har roligt och fullt upp. Den här veckan har jag varit på resande fot och haft mer än fullt upp och datorn fick följa med men...jag var så trött på kvällarna så jag somnade ifrån den efter dagarnas späckade schema...och all god mat. Hur har er vecka varit?

Nu är det äntligen fredag igen! Nu har vi ätit gott och äntligen får man ramla ner i soffhörnan och titta på IDOL. Såg ni att SEAL var med...han är ju så bra. Eller vad tycker ni?

Den här veckan har jag intalat mig själv att jag är en supermamma...ni vet en mamma som fixar allt och lite till...så långt från sanningen som det bara kan vara. Finns det några supermammor som klarar allt? Nä, det gör det ju inte men jag har i alla fall fortsatt min kamp med dotterns skola och jag har kommit en lång bit på vägen. Jag har fått svar och pratat med rektorn. Det känns som en seger! Är faktiskt stolt över mig själv och det viktigaste av allt är ju att min dotter får det bättre på sin skola och att jag är en engagerad mamma som försöker påverka det jag kan.

"Böner förändrar inte verkligheten.
Böner förändrar människor
och människor
förändrar verkligheten."

10 kommentarer:

soffie sa...

va fina ord,
ha en goo helg

Anki sa...

Jag håller med Soffie det var fina ord.! Kram

Anonym sa...

Ja Du, blogger strular och krånglar ordentligt på sistone, det har jag också märkt! Vad trevligt att läsa om Din vecka och ditt späckade schema. Man läser mellan raderna att Du är nöjd i alla fall, och det är det som räknas! Man ska vara tillfredställd med sin tillvaro. Jag tittade på IDOL igår och jag har sett och hört SEAL. På något sätt valet av han passade så fantastiskt bra till det här programmet, han började vid 11årsåldern som han sa och det visar sig att när man vill och tycker om att göra något då finns det inga hinder. Det blev ju uppmuntrande till alla tävlande tror jag. Ärligt talat tror jag inte att det finns eller fanns supermammor som klarar allting, vi alla är ju bara människor. Däremot alla mammor älskar sina barn och gör så gott de bara kan att deras barn blir lyckliga och ha det bra. Sen att alla inte har samma förutsättningar det är ju en annan sak. Du har visat mer intresse och engagemang för Din flicka och det ska Du vara mycket stolt över tycker jag! Man måste nog knacka dörr överallt om man vill ha något uträttat enligt sin vilja har jag lärt mig också. Synd om de barna där föräldrarna inte har tillräckligt med tid, ork och kanske vilja till det. Ha en fantastisk helg framöver. Jag önskar mycket vila efter en så intensiv vecka! Kramar

Sussi sa...

Jo du.. Tiden bara springer iväg. I den här takten är det alldeles straxt sommar igen ;)

Jag missade idol igår. Såg dock att Sassa åkte ut..

Kramisar

Anonym sa...

Hej messan!
Jag önskar Dig en trevlig Helg.
Kram
Margit(maxelonia)

Tessan sa...

Hej hopp!
Mitt schema är inte så späckat...orkar inte så mycket men jag föröker iallafall:) Jag har ju även en kraftig whiplash sen 96 så ibland är värken så påtaglig så man kan bli tossig! Ronja rövardotter är ju inte fu skam,söt och finurlig:)men jag blev riktigt nöjd med mitt hår för en gångs skull....haha! Jag foto ja....min systemkamera har varit inlämnad på elgiganten ( KÖP ALDRIG NGT DÄR!) sedan den 22 aug och jag har nästan gått upp i limningen här och ringt och undrat vad tusan dom håller på med?? En rengöring av sensorn har slutat i ett byte av den och nu kommer inte sensorn förrän på måndag till verkstaden SUCK! Så jag har haft min lilla kompakt och tragglat med...

Stor kram från ett soligt Linköping!

ywonne sa...

vad vore världen utan kvinnors styrka

soffie sa...

kikar in och hoppas du haft en vacker lördag ,hos mej är dte 13grader och sol,underbart!

Lilly Lee sa...

Veckan har varit bra! Jag har fått besked om att jag ska börja med Tysabri nu den 28:e! Spännande och läskigt på en gång!

Paula sa...

Nu kan du känna dig riktigt nöjd som tagit tag i skolfrågan för dottern! Klart man måste engagera sig där, och jag tror precis som du att det finns bra och mindre bra skolor oavsett om det är friskolor eller kommunala.
Seal ja, honom gillar jag skarpt, är lite avis på hans fru faktiskt, hihi
Hoppas denna vecka inte är fullt så hektisk så du får hämta andan lite
Kramen