måndag 4 oktober 2010

Stå på er och friskolor

Idag har jag tagit tag i saker. Jag säger till er...Stå på er!! Jag har stått på mig idag och lite till. Ibland undrar man... att man ska behöva stå på sig om saker som egentligen ska fungera, saker som borde fungera.

Mitt projekt idag var...yngsta tjejens skola. En friskola som inte har allt under kontroll i alla fall inte i mina ögon. Det jag säger är inte att det är fel på friskolor. Hon har gått på det förrut och det har fungerat bra. De kan vara precis lika bra som andra skolor. Nu är det inte så med min dotters...det är mycket som saknas där. Jag har påkallat det en längre tid utan att få något gehör alls och nu känner jag...det är nog och då får man helt enkelt ta tag i det och STÅ PÅ SIG!!


Jag väntar med spänning på rektorns verksamhetsplan inför framtiden imorgon...

8 kommentarer:

Skogsviola sa...

Hej! Jag såg på susnet att du varit inne på min blogg, så jag tittar in på din och gillar vad jag ser. Att ta vara på guldkorn i livet är också mitt motto!

Malin sa...

Hoppas det löser sig för dotterns friskola, det gäller att kunna vara öppen för positiva förändringar. ALLT kan alltid bara bli bättre, det tror jag på.Vad det gäller beröm, tror jag faktiskt att jag är riktigt bra på att ge andra beröm, och jag har också både sett och känt själv hur en hel dag kan bli upplyft av några få ord! Fin dag önskar jag dig! Kramiz

Madeleine Berglund sa...

Tack =)

Lycka till med skolan, styrka till dig!
kram Madde

Anonym sa...

Jag önskar Dig mycket styrka och Stå på Dig! Kramar

marie sa...

Hoppas det går bra med skolan!
God morgon och kram på dej.

Marie-Louise sa...

Bra att du står på dig. Vi hade problem med yngsta dotterns skola, en kommunal, så vi bytte. Jag hade verkligen försökt allt, men inget fungerade. Läraren vägrade lyssna, rektorn ville inte bestämma "över huvudet" på sin personal m.m. Så jag hejar på dig. Hoppas vi får höra fortsättningen sen. Kram

Anki sa...

Bra gjort att du stod på dej fortsätt med det..Kram

pillan sa...

känns som om jag har tagit tag i saker hela denna vecka , i helgen ska jag tamesjutton inte göra nått