torsdag 15 juli 2010

En blandad dag på Västkusten

Idag här på västkusten har det regnat och varit sol om vartannat. När det regnade så stängde jag in mig och åt ostkrokar som Maria Montazami skulle sagt...med andra ord ostbågar...mums är det i alla fall.



Myspys i fåtöljen blev det med den romantiska, lyckliga och sorgliga filmen Dagboken. Jag älskar den filmen! Ni har väl sett den?


Nu lyser solen igen och jag har hunnit med båda att bada och sola i ett par timmar. Snart ska vi tända grillen och äta god mat. Ikväll blir det grillade kycklingfiléer med en potatisgratäng. Jag har gjort en tomat och mozarellasallad till. Väntar på att maken och yngsta dottern ska komma hem, dom är ute och åker jolle i hamnen. Det har varit en blandad lugn och skön dag här...precis vad vi behövde eftersom vi kom hem på morronkvisten från goa vänner.

Så här på kvällen när alla båtar kommer in till hamnen för att lägga sig för natten brukar det kunda hända roliga saker. Inte så roligt för alla kanske...men ändå. Det finns ett grund som det ett par gånger i veckan brukar vara några båtar som kör på, en del mindre och en del mer, mycket mer. Den senaste veckan har det hänt 2 gånger men ikväll verkar det än så länge lugnt som tur är.

Nu kom dom hem....så nu ska vi laga mat. Har ni det bra? Jag hoppas ni alla har det bäst, superbäst!! Härligt är det! Stor kram til er alla!

15 kommentarer:

my sa...

Sett filmen! Och ostkrokar är bara godast! :) Kram

Anonym sa...

Dagboken har jag inte sett än,jag är sugen på att se den! Maria Montazami är allt bra och go. Vad mumsigt med mozarellasallad:) Kramar

Anonym sa...

Hej messan! Va Du verkar ha det skönt Så har ni fått regn också. Fuskigt. Jag vill också att det ska regna för det är så äckligt varmt hos mig. Har hållit på att tuppa av flera gånger av värmen. Så jag hoppas det blir omslag snart.
Ha en bra fortsättning.
Kram Kram
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

har aldrig hört talas om den filmen. vad handlar den om?

Att ha det gott sa...

UNDERBARA bilder

Sussi sa...

Nej. Dagboken har jag inte sett. Är det en svensk film eller?

Varannadagsväder hade funkat bara vi fått lite regn. Som sagt var.. Här har det inte regnat sen midsommardagen. Nu vill man ha sig en rejäl skur! ;)

Ha en fortsatt härlig semester
Kramisar

Okki sa...

Filmen är min favorit film.
Sååå bra :)

Madeleine Berglund sa...

Hej! Jösses, ni verkar ha det alldeles alldeles underbart och det är ni så värda. Ha en riktigt fin sommarkväll! Själv ska jag slänga mig över nya numret av Lantliv som låg i brevlådan idag. Jippi! Kram Madeleine

Monica Högberg sa...

När jag läser det du skriver och ser bilderna känns nästa vecka oändlig innan jag har semester. Värmen den tär... Härligt att höra att du har det så skönt! Ett kvällsdopp här hemma i Roslagen får det nog bli. Kram

Lilly Lee sa...

Här är det bra, glad över att bo på västkusten då vi haft rätt skönt väder i sommar och inte alls lika hett som de i mellansverige.
Regniga dagar är bra dagar ;-)
Nu är vi nervösa och väntar in Pyret!

soffie sa...

va fint du har det underbara bilder,här har det ösregnat hela dagen men nu är det vackert igen,'
kram

Malin sa...

Det låter som om du har det härligt!! Den filmen har jag inte sett, men ska försöka komma ihåg att titta efter den! Fortsätt att njut av vår svenska sommar! Kramiz m

Anna-Karin sa...

Hej Messan!

Här har jag suttit och bläddrat bland alla underbara bilder du lagt in! Så härligt det ser ut, jag längtar till Västkusten och känner doften av tång och saltvatten när jag ser bilderna.

Filmen Dagboken är underbar, jag har den här hemma och har sett den flera gånger. Ostkrokar, det är inte heller fel. :)

Ha en härlig kväll!

Kram
Anna-Karin

my sa...

Dagboken är en underbar film! Och ostkrokar är mums!

Anonym sa...

Hej hjärtat mitt!
Hoppas det är bra med dig... Här har det varit trevligt och festligt! Lovar att skriva till dig...
Hoppas allt går enligt planerna!
Önskar dig allt gott
varm kram till dig