lördag 10 juli 2010

Västkustpärlor


Här får ni gärna slå er en stund och bara njuta av den vackra utsikten. Det är en underbar plats att sitta på när det är solnedgång ute över havet. Här kan jag sitta i timmar och ni får gärna göra mig sällskap...om ni vill.


Ni får gärna följa med en sväng ut med båten också. Det är så mysigt att åka in i alla Västkustens små pärlor och titta på alla fina hus och sjöbodarna som ligger precis vid vattnet. Jag har hittat många favorithus som jag gärna skulle ta med mig hem. Ett är vitt...så klart...med snickarglädje och en sagolik punschveranda som skulle passa mig alldeles perfekt.

Nu väntar kvällens Yatzie turnering...ikväll ska jag vinna! Imorgon väntar en ny dag med ännu mera krabbfiske och krabbrace...precis som det ska vara på Västkusten. En solig och skön sommardag när det är som bäst!

10 kommentarer:

Cece sa...

Åh vad det ser härligt ut!! Jag älskar västkusten och blir alldeles varm i hjärtat av dina bilder. Jag sätter mig gärna tillrätta bredvid dig på soffan. Kram

kloppan sa...

gud vad vacxkert sverige är egentligen

Beata sa...

Jag kan nog stanna bredvid Dig! Oh, vad jag skulle vilja föflytta mig nu dit... Njut och ha det så gött! Kramar

Sussi sa...

Jag följer så gärna med så!! :)
Härliga bilder..
Hoppas du sopade banan med dom andra i Yatzytävlingen nu ;)

Kramisar

soffie sa...

mmm Västkusten va underbart å va härliga bilder,
kram

my sa...

GUuu såååå underbart!!!! Vilka bilder ,vilken utsikt, precis det jag älskar med havet!! Förstår att du mår gott där...

skrivanne sa...

Beautiful!!! Njuter av bilderna! Hoppas att få se fler!!
Sätter mig ner och svarar dig nu!
Varmaste kramen till dig min vän!

Monica Högberg sa...

Underbara bilder! Svensk sommar som bäst! Påminner mig också om alla de gånger morfar och mormor tog med mig och min lillebror till bla Mollösund och Marstrand. Kram på dig!

Anki sa...

Vackert precis så ser min medicin ut! Var är bilderna tagna jag är nyfiken! Kram

Paula sa...

Du har så vackert omkring dig så man blir lyrisk! Inga insekter, fästingar, mygg, knott och bromsar eller hur? Jag är nog allergisk mot insekter, sväller upp av alla bett och dom frodas i en veckas tid med oerhörd klåda. Nu har jag köpt allergitabletter på apoteket, få se om dom hjälper.
Njut vidare av solen, havet och trevligt sällskap
Kramen