söndag 10 januari 2010

Ovan molnen och kärt återseende

Innan vi åkte iväg så funderade jag på det här med flyresan. Att sitta still så länge. Jag har rest långt förrut fast då utan symtom från min sjukdom ms. Idag har jag har lite svårt att sitta still längre stunder eftersom jag har domningar och stickningar (min ms) i benen som oftast blir värre när jag bara sitter. Det gick jättebra! Jag är så glad för det! Så klart hade jag mina stödstrumpor på också. Har ni stödstrumpor när ni flyger?


När vi skulle åka hem och kom till Bangkoks flyplats var vårat flyg överbokat och vi blev erbjudna taxi in till Bangkok med mat och hotell och ekonomiskt ersättning, mycket bra sån :). Just då var det inget alternativ...var så inställd på att åka hem till mitt hem ljuva hem.

På väg in till Arlanda.







Den här helgen har gått åt till att landa och vänja sig vid den svenska tiden. Jag lever nog kvar i den thailändska tiden, går och lägger mig jättetidigt på kvällarna och skuttar upp med tuppen på morgonen:) Blir bra inför morgondagen då allvaret börjar igen.
Vi har också varit och hämtat hem vår älskade vovve...gissa om det blev ett kärt återseende! Vovven har varit hos min bror och ett par nätter på hundhotell.
Det blev ett riktigt kram och pusskalas! Nu myser vi och kelar med henne hela tiden och hon verkar stormtrivas precis som vi :).

20 kommentarer:

Therese sa...

Vilka härliga bilder! Skönt för dig att flygresan gick bra utan stickningar och domningar.
Åh, så mysigt att få gosa med hunden igen :)
Kram

soffie sa...

skönt att flygresan blev bra för dej,Jag har med stödstrumpor
började med det då vi flög till Australien det är ju en Thailnadsresa*2 Först till London-Singapore ca.13timmar sen Singapore-Sydney 10 timmar så det tar ett tag att komma till andra sidan jordklotet.
Välkommen hem till kylan å va fina bilder du visar!

Smilla sa...

Åh vad härligt med en Thailandsresa, va där för 4 år sedan och vill så gärna åka igen. Skönt att höra att resan gått bra för dig.
I somras fick Stora sonens kompis veta att han har MS (18år), usch så tugnt det va även här hemma. Sonen börja fundera mycket på livet....
Tack för kommentaren hos mig =)

Jenny sa...

Åh! Thailand är så härligt. Välkommen hem igen. Skönt att flygresorna verkade ha gått bra. Gud så härligt med sol och värme!

Ett riktigt gott nytt 2010 önskar jag dig!

Malin sa...

usch ja, såna där myrkrypningar har jag, mest när jag har lagt mig, men kan inte jämföras med din, men jag vet lite vad det handlar om!! Tack, roligt att du tycker om mitt hem, själv känner jag ett inre lugn här hemma, vilket jag inte alltid gjort. Älskar att pyssla och inreda... Hoppas det går bra på jobbet i morgon, du kan ju alltid drömma dig tillbaka till värmen då och då. Har ni varit i Thailand förut? Kramiz m

Karpstryparn sa...

Sedärja.

Svar: Ja, det är intressant. Jo, det tror jag det.

Sussi sa...

Vi lämnade Doris på hundpensionat några dagar i somras så jag kan förstå det kära återseendet :-)
Det värmer så gott i hjärtat att få se sitt kära husdjur igen även om det är skönt att få en liten paus också!

Kramisar

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Ååå, fick ni träffa er kära hund, vad härligt. =)
Hur trivs er hund på hundhotell?

Idag har jag tränat body pump, handlat mat, köpt en klänning och snart ska vi på bio efter att vi ätit middag. En lagom söndag kan man säga.

Nej, stödstrumpa har jag aldrig haft. Varför ska man ha det när man flyger? (har noll koll)

Hoppas det går bra på jobbet imorgon!
Kram Madeleine

Söstra di sa...

Vi saknar vovven och jag sparar matrester, ska gå och släppa in henne och tror hon ligger i sängen... ;) Tänk så fort vi vande oss vid hund igen. Kram

Anonym sa...

Så härligt att resan gick bra och att du inte kände något av sjukdomen.
Vi har bara en minus eller något men det blåser förskräckligt så ut vill jag inte. :)
Hihi, så mysigt för er alla att träffas igen, förstår att hunden blev glad. :)
Ha en underbar söndagkväll.
Stora kramar från Ulrika.

imse sa...

Ja, det kan vara jobbigt med långa flygresor. Jag har också stödstrumpor vid långa sittningar.

Vad mysigt för hunden att få hem er igen.

Kram

Lejonkvinnan sa...

Fina bilder!
Förstår att det var ett kärt återseende! Vet när vi lämnade vår katt på pensionat en gång, det var härligt att få tillbaka den också :)

Kramis

my sa...

Välkommen hem till kylan! Kan tro det var temperatur skillnad!
Kram

Anonym sa...

Wow vilka härliga bilder du erbjuder! ;)
Flyger ju så sällan att jag aldrig ens tänkt tanken. Men en dag kanske det är dags! Då ska jag komma ihåg stödstrumporna!
Kram Anna

Ellinor sa...

det blev ingen promenad idag heller. Men en liten biltur. Tog en tur förbi Drottningholm och vidare runt i de områdena en sväng. Betydligt varmare än utomhus :) Motionerade förstås lite med en promenad på ica Maxi så det får väl räcka :) Jag ser inte riktigt mig själv som sådär superhöggravid ännu.. får se om den känslan kommer att infinna sig eller om Klumpen hinner ut innan dess :)


Vilka mysiga flygbilder du tagit.. det är så mäktigt att sitta uppe i luften!

kram

Paula sa...

Oj, vad jag läst och sett många vackra foton, jag har helt enkelt hängt med dig till Thailand där jag aldrig själv varit...
Ni verkar ju ha haft en kanonresa, och vilken tur att du själv också fick vara pigg och utan krämpor!
Jag förstår att det blev en chock med kylan vid hemkomsten! Jag är en vintermänniska, men nu har det rent ut sagt varit svinkallt även för min smak.
Kram från pörtet

Marie sa...

Så underbart ni verkar ha haft det.Vilka ljuvliga bilder!
Förresten,du ville visst följa med till min nya blogg också. Du är så välkommen så. Adressen är
http://palivetsstig.blogg.se/

Karpstryparn sa...

Vilka fina och härliga bilder, man drömmer sig bort så att säga.

Irene sa...

börjar med att tacka för ditt inlägg på min Blogg..Trevligt med "nya bekantskaper" ..vilken fin Blogg du har..måste skärpa mig med min ser jag..efter att ha läst om din Thailandsresa känns det ännu mer angeläget att få komma iväg till sol o värme..underbara bilder har du tagit som gör min längtan ännu starkare..både jag och min MS skulle må så bra av att få komma bort från "verkligheten" ett tag..nu vet jag ju också att flygresan går bra till trots,,Tack för det !
//kram Irene

Lilly Lee sa...

Jag har aldrig varit utomlands så jag kan inte säga hur en resa skulle vara ;-)
Är avunsjuk på resan ska jag säga, även om jag inte tål värme så bra!
Tål inte kylan heller så det var väl sak samma ;-) ha det gott