tisdag 5 januari 2010

Gonatt ifrån ThailandBilder från vårt hus.
Idag har vi solat och badat hela dagen. Ikväll har vi varit på en italiensk restaraurang som heter Mamma Mia och har så god mat. Sen gick vi till en av nattmarknaderna och köpte....ÄKTA kopior :) Alltid lika roligt att pruta:). Barnen åkte till tisdagsmarknaden och fyndande ordentligt. Det är där thailändarna själva handlar och det kostar nästan ingenting att handla där.
Igår köpte jag mig en klänning på stranden för 20 kronor och kom på idag att det var fel färg....jag hade visst köpt den tidigare i veckan...så idag bytte jag färg..snacka om service.
Jag har fyndat i vanliga affärer också, mer riktiga varor:).
Hela familjen är bruna som pepparkakor :). Vi mår gott och har det så bra trots lite skavanker på en del. Hoppas ni har det lika bra hemma i kalla Sverige. Snart finns det ingen återvändo...vi måste åka till kalla Sverige igen och vi som har det så bra här.
Just nu har jag ingen större lust att komma tillbaka till vardagen. Kanske ska slarva bort passet och stanna här....eller vad säger ni?

6 kommentarer:

Ellinor sa...

Nej.. jag tycker det är dags för messan att komma hem nu :) Det är tomt när du är borta!

kram

Anonym sa...

Får jag komma och hälsa på Dig om du stannar kvar i Thailand?
Ha det bra och jag skickar många kramar till Dig. Fast jag inte vet var du bor när du är hemma i Sverige så känns du väldigt långt borta nu.
Jag sänder många kramar till dig.
Margit(maxelonia)

HELENA-RUTAN sa...

Det är svinkallt här nu! Så hoppas ni har vinterkläderna i beredskap. -28 här igår kväll.

Söstra di sa...

Ska bli intressant att se hur ni hanterar en temperatur differens på ca 50 grader.... hihihii... från +30 till -20. Kram kram

Malin sa...

Allt har löst sig och jag är mycket bättre!! Tackar för omtanken! Vilken lyx att vara omgiven av orkideer, sol och bad!! Det är du värd! Kramiz m

Therese sa...

Åh jag är inte ett dugg avis!!! :)
Gud så härligt ni verkar ha det!!
Kramar