måndag 18 januari 2010

En planka och lite till blev det i helgen

I lördags efter ha gått på stan en minisväng och inhandlat mig ett nytt rött läppstift och en skön varm kofta, jag fryser fortfarande:) och behövde lite uppiggande rött på läpparna, så fick jag och maken lust att göra plankstek...vilket infall... Jag brukar inte få såna ideér så ofta. Vi gjorde det i allafall och så gott det var...synd bara att man blir proppmätt så fort.

Den här helgen har gått alldeles för fort. Jag tycker tiden går fortare och fortare. Tycker ni det också? Jag stannar upp och njuter hela tiden och plötsligt är det måndag igen! Vare sig man vill eller inte... så idag har det jobbats igen. Det är mycket på jobbet just nu, intensivt. Allt ska hända just nu fast helst igår. Misstänker att ni känner igen er:)?

Idag gick jag en lugn och skön promenad hem efter arbetet. Jag låter allt rinna av mig...och bara andas frisk luft och kommer hem som en ny människa efter en hektisk dag. Det är underbart med promenader!

Igår var vi på middag hos min mamma. Ni vet, hon som lagar så fantastiskt god mat! Det var precis lika gott och trevligt den här gången också, som det alltid är. Det var så kul att få träffa alla godingar igen.

Hur har er helg varit?

12 kommentarer:

Anna tassar in.. sa...

Hej...men härliga du..jag känner dig redan..du talar till mig så..som om vi känt varandra way back..jo men det är säkert så..:)

Planka..mmmm typ tokmätt blir man..men gott..makalöst gott..

Mammas mat..mmmm och omtanke..jag har just pratat med min lilla änglamamma..hon lever och har hälsan..hon är en ängel på så vis att hon hjälper alla som har det svårt..

Säkert är din mamma en ängel oxå..och du o jag..vi är små änglabarn..himmel så härligt ha ha..

Kram på sig lilla Ängelen..från en annan

Lilly Lee sa...

mmm..plankstek..mums...
Helgen här gick också i ett nafs! Hade massa besök, kom flera oanmälda besökare, trevligt! Alla ville se vår nya hall :-)

Sofie sa...

Så himla himla god den där plankan såg ut och den får mig att redan längta till helgen.

...håller med dig om att tiden går fort men det är ju ett tecken på att man trivs...och med "snabb" tid så är det ju snart vår på riktigt!

Men det är rätt, stanna upp och njut av varje njutbart tillfälle, det är ju en av meningarna med livet!

Min helg har varit lugn, festlig o skön. En bra blandning!

Härligt för dig att få komma hem till mamma och dukat bord, aldrig fel! Min kära make jobbar kväll denna veckan så jag har några ensamma middagar framför mig men desto roligare är det ju att ses igen till helgen som ju kommer snart igen...

Måndagskramar Sofie

Anonym sa...

det låter superhärligt! Men jag har verkligen haft en toppen helg jag med. Men i det lugna och tysta. Fötterna överlevde, men med lite blåsor och lite ömma tår. Peppar peppar! Hade tänkt ut en sväng i morgon... ;)
Hoppas att det blir en lika bra dag i morgon som det varit idag! :D
Kram Anna

Ulla sa...

Jag kan inte annat än att hålla med om att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir. Jag njuter så mycket jag bara kan.

Lejonkvinnan sa...

Planka....det var länge sedan! Låter som du haft en skön helg, även om den gått fort.

Min helg var trist på något vis, lite rastlös men fick inget gjort.

Kram

soffie sa...

mmm va gott å snyggt med ett nytt rött läppstif
ha en go ny vecka

my sa...

Plankstek låter svårt, men det kanska man vågar testa att göra nångång...himla gott är det!
Kram

Daniel sa...

ååh om man fick sätta käften i den plankan! Låter härligt!!
Å promenera hurtigt!

Ellinor sa...

Jag har haft en toppendag. Inte haft tråkigt en sekund :)

Nu är det strax sovdags här, men det brukar ta ett bra tag innan jag fomnar. Har kommit på att jag sover bäst efter 05 ungefär så det är tur att jag har inte något som drar upp mig på morgnarna (förutom Konrad ibland förstås). Varje dag är en dag närmare bebis men det känns fortfarande overkligt...

kram

Sussi sa...

Å så gott med plankstek. Det var en klassiker förr i tiden. Man åt nästan inget annat då när man var ute på restaurang

Kramisar

charlotte sa...

o vad gott med plankstek fast det finns nog inget godare än din mammas mat antar jag
kram