fredag 29 april 2011

Bröllopsyra

Idag har det varit riktig bröllopskänsla hemma hos mig. Vi har skålat i päronsaft och ätit snittar:). Härligt med bröllop! Dom var så fina så men inte slår dom vår Victoria och Daniel som det verkligen strålade KÄRLEK om. Eller vad säger ni?

Nu ska här lagas mat:)! Ha en gosig och skön fredagskväll allesammans! Nu stundar helg...det ni är en underbar känsla ända ut i lilltårna!!

torsdag 28 april 2011

Stegräknaren...

...på och upptäcka vår fina natur, det är det som gäller hos mig nu! Vad säger ni om den här promenadutsikten? Den är magnifik tycker jag! Här gick vi i påskas på en underbar dagsutflykt med nära och kära. Turen avslutades med en picknick i vitsippebacken. Kan liksom inte bli bättre:).

Stegräknaren är med mig varje dag nu. Idag har vi, vovven och jag varit på powerwalking och vovven som fyller 11 år snart är lite trött så vi matchar varandra perfekt. Vi kompletterar varandra hon och jag. Så är det!

onsdag 13 april 2011

Så glad jag blir...

mitt västkusten

...när jag ser att det är så många här inne och läser:)...och tack för alla mail. Ni gör mig glada när jag bäst behöver det. Ni har förgyllt min dag!!


Idag får det bli en bild från mitt västkusten det var där förra sommarens tillbringades. Jag brukar vara i Skåne mycket med så kanske det kommer en bild därifrån med:).


Imorrn väntar nya äventyr. Ny dag nya möjligheter! Det gäller för oss alla, eller hur? Ni vet...det där med att fånga dagen.

tisdag 12 april 2011

Regn

Idag är det regn istället för solsken hos mig. Det är en gummistövelväderdag! Promeneras ska det göras iaf:). På med gummistövlarna och ut i skogen och andas frisk luft. Det är riktigt mysigt när man kommer hem och känner att kroppen fått sitt och tända ljus och läsa en bra bok eller varför inte en inredningstidning. Nya tidningen Lantliv dimpte ner i brevlådan för ett par dagar sen:). Det här blir en bra dag!

måndag 11 april 2011

Underbart...

...det är nu, eller vad säger ni? Alllting växer och frodas och idag tror jag det var årets varmaste dag. Varmt och skönt var det till min stora glädje:). Kommer ni ihåg citronerna från förra sommaren...det gör jag:).

Idag måste vi ha slagit rekord i värme för året hos oss det var som en riktig sommardag, en bikinidag:). Maken har varit och hämtat båten idag så nu är den hemma och väntar bara på sjösättning. Det gör jag med...äntligen ska vi få åka båt igen. I år känner jag ännu mer längtan efter den långa och kalla vintern vi haft.

Imorgon ska jag påskpyssla här hemma. Lite fjädrar i riset och lite annat smått och gott ska få komma fram. Har ni pyntat något hemma hos er?


Kram till er alla

fredag 8 april 2011

Äntligen...

...är det fredag och det doftar vår ute! En tur till blomsteraffären för att köpa pelagoner står på schemat. Dom ska få stå inne i ett soligt fönster innan det är dags att plantera dom ute i trädgården. Jag är så glad att det är vår så det riktigt spritter i kroppen:)! Känner ni det också? Önskar er alla en underbar fredag!

torsdag 7 april 2011

Lugn...calm

Att känna lugn i sig själv är en otrolig styrka. Oavsett av vad som händer och sker runt omkring än, hur berörd man än är, ledsen eller hur arg man är och tusen andra känslor så har min sin grundtrygghet så klarar man av det mesta. Saker och ting kan kännas jobbiga men man hittar alltid hem till sitt trygga lugn, sin självkänsla. Jag känner mig trygg och lugn i mig själv. Jag tror att vissa personer i min närvaro skulle säga tvärtom...:) De vet inte mina innersta tankar och mitt förhållningsätt till de saker jag är med om i mitt liv. Kanske är det så att vara en känslomänniska och en expressiv person inte passar ihop med en som har ett stort inre lugn??? Vad tror ni?
Det som är sant är inte

synligt för blotta ögat.

Tredje ögat ser det och

hjärtat förmedlar det.

tisdag 5 april 2011

Funderingar...

har jag just nu...om både det ena och det andra. En liten sak jag funderar på, är den här bloggen. När jag började blogga på jag och min ms så skulle den vara en MS blogg och mycket av livets goda. Hur jag upplever mitt liv med MS och tips om sjukdomen och hur jag lever mitt liv och mycket positivt tänkande. Jag vet inte riktigt om det blivit så. Jag vet inte om bloggen fyller sitt syfte? Tillför den något? Den har blivit lite spretig åt alla möjliga håll. På sista tiden har jag skrivit mycket om MS...igen. Annars blir det mest om allt och inget. Jag har träffat så många underbara människor här på bloggen, både mina MS kollegor (om man får säga så:).), inredningstokiga, positivt tänkande, allmännt mysigt, andra med sjukdomar, träningsfreak, medicininriktat, vardagsbetraktelser, modelejon, spökisarna anomymmiserna och så många fler. Alla lika underbara och betydelsefulla för mig. Hur ska jag göra med bloggen?
Kram messan