fredag 8 april 2011

Äntligen...

...är det fredag och det doftar vår ute! En tur till blomsteraffären för att köpa pelagoner står på schemat. Dom ska få stå inne i ett soligt fönster innan det är dags att plantera dom ute i trädgården. Jag är så glad att det är vår så det riktigt spritter i kroppen:)! Känner ni det också? Önskar er alla en underbar fredag!

7 kommentarer:

Eva sa...

Jo, jag håller verkligen med! Idag tänkte jag köpa lite påskblommor och göra ett arrangemang till balkongen. Hoppas bara dem inte blåser bort, det har ju blåst som attan det senaste dygnet...

Sv: Ja, det är ju naturligtvis jätteskönt att ha det lugnt omkring sig nu. Men det känns ovant... Jag har ju levt med detta så gott som dagligen, mer eller mindre, i över två år. Så visst känns det skumt att allt plötsligt bara är helt normalt.

Renée sa...

Det har både varit sol, blåst nästan storm plus regnat som fasiken idag! Vädret är så märkligt här så jag känner inte riktigt vårkänslor. Det kommer nog snart tror jag, jag hoppas varenda dag iallafall! KRAM på dig.

Lilly Lee sa...

ja det känns verkligen! Jag bara blundar och får sol i ansiktet, andas några djupa andetag och njuuuter!

Barnens Hjältar sa...

Här är det med äntligen fast pga ny liten dotter :-)

Marie-Louise sa...

Vad härligt det ser ut med den fina vårbilden. Här har det tyvärr blåst för mycket för att man ska kunna vilja njuta av våren...Ha en fin fortsättning på helgen. Kram

Anonym sa...

Hej vännen!
Jag önskar bara skriva att jag tänker på dig!
Här har helgen varit givande och batterierna är återuppladdade!
Hoppas du mår bättre!
Har skrivit svar och hoppas att du finner orken att svara!
Kram Anna

Sussi sa...

Åhhh jag känner vårkänslorna!! Nu har vi äntligen nästan en helt snöfri tomt. Vi har en driva kvar vid nedfarten bara. Snart är det dags att börja köpa vårblomster :)

Kramisar