torsdag 28 april 2011

Stegräknaren...

...på och upptäcka vår fina natur, det är det som gäller hos mig nu! Vad säger ni om den här promenadutsikten? Den är magnifik tycker jag! Här gick vi i påskas på en underbar dagsutflykt med nära och kära. Turen avslutades med en picknick i vitsippebacken. Kan liksom inte bli bättre:).

Stegräknaren är med mig varje dag nu. Idag har vi, vovven och jag varit på powerwalking och vovven som fyller 11 år snart är lite trött så vi matchar varandra perfekt. Vi kompletterar varandra hon och jag. Så är det!

9 kommentarer:

Maria sa...

vilken vacker utsikt :) stegräknaren är bra att använda, jag har oxå en :)

ha en fin helg <3
kramar

Barnens Hjältar sa...

Vilken härlig utsikt! Vad mysigt att ni håller samma takt du och din fyrbenta vän :-)
Tack, jag ser lite sleten ut på bilden men jag tycker om den ändå :-) Bebismys är underbart :-)

Vattenslangen sa...

Fina bilder ja! Tack för hej och välkommen! Gillar din blogg. Kram!

Anna-Karin sa...

Hej Messan!

Nu blev jag påmind om att leta efter min stegräknare igen, jag har glömt var jag har lagt den.

Tack för din varma kommentar till mig i min blogg. Ja, jag har fått mitt brev om att jag är utförsäkrad nu. Trots att man så sent som förra våren utredde mig hos FK och AF och konstaterade att jag är arbetsför till endast 25 %. Den 1 juli förlorar jag hela min ersättning från FK, det kommer att kännas. Tur att jag startade mitt företag Skrivklådan, jag jobbar 25 % där idag, men mer klarar jag inte än.

Nu får jag leva med ovissheten om hur det blir med en ev. ny sjukskrivning. Fast först kommer man förmodligen att utreda mig en gång till, vilket jag tycker känns som slöseri med både tid och pengar eftersom man utredde mig så sent som förra våren. Ibland vet jag inte hur jag ska orka. Men jag är en maskros, en överlevare, så på något sätt ska det gå, jag ska skaffa mig ett bra liv, trots allt.

Jag kommer att skriva i min blogg om vad som händer mig nu när jag utförsäkrats. Jag är ju långt ifrån ensam om att ha blivit det, och ännu fler sjuka människor är på väg att utförsäkras.

Nu önskar jag dig en riktigt härlig Valborgsmässoafton och många sköna dagar med din vovve och med stegräknaren!

Kram
Anna-Karin

Anonym sa...

har du hört ngt om den nya medicinen? du kanske haar börjat med den t om?

Susanne sa...

Kikar in för att önska en riktigt härlig Valborg..Kramar Susanne

Anonym sa...

Hej du! Jag kände inte till din blogg, men kom hit via Paulas pörte. Där skrev du att du ville ha boktips, gärna deckare. Får jag bidra? Jan Mårtenssons "kulturella deckare" är jag mycket förtjust i. De äldre är bäst.Donna Leons deckare med den sympatiske kommissarie Brunetti är också bra, rekommenderas särskilt för vänner av Italien och italiensk mat!Jan Wallentins Strindbergs stjärna tyckte jag också om.
Ha det bra och hälsningar från Åbo, där vi just nu har spöregn och åska!

marie sa...

Underbar bild!!!

Marie-Louise sa...

Vad härligt med promenader, jag måste också investera i en ny stegräknare tror jag. Det är så mycket roligare att ge sig ut då, när man verkligen ser hur mycket man har gått :) Kram