tisdag 12 april 2011

Regn

Idag är det regn istället för solsken hos mig. Det är en gummistövelväderdag! Promeneras ska det göras iaf:). På med gummistövlarna och ut i skogen och andas frisk luft. Det är riktigt mysigt när man kommer hem och känner att kroppen fått sitt och tända ljus och läsa en bra bok eller varför inte en inredningstidning. Nya tidningen Lantliv dimpte ner i brevlådan för ett par dagar sen:). Det här blir en bra dag!

7 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Ja samma här, regn idag!
JA det var kanonväder här hela helgen! Man blev lite bortskämd ;-)
Jag och tösen sitter inne idag, blir så blött ute med vagnen om man ska ut.. Men det är mys det med! Vi har hamrat på kastruller och sjungit fina bitar så det går ingen nöd på oss ;-) Ha en skön gummistövelsdag! ;-)

My sa...

Ingen regn här än.. kommer nog! Hoppas du har haft en bra dag hitills, kram kram

Jenn sa...

WOW vilken läcker bild. Jag som HATAR regn,ska tänka på denna bild när jag blir lack på vädret. KRAM I MASSOR

Anonym sa...

Igår hade vi också en underbar dag. Härligt med båtturer:) Härligt att våren är här, desto närmare sommaren… I går äntligen såg jag tussilagon på min promenad med vovvsingen. Trädgården skrek och bjöd så det gjorde nästan ont. Jag spenderade där hela eftermiddagen igår och idag kan jag knappt röra på mig… Så är det när man inte lärt sig än att portionera saker och ting:( Ute rummet skriker och längtar också men det får vänta lite till nu… Visst blir man gladare och får mer energi för dagen när det är så fint. Livslusten blomstrar. Jag är glad att du mår bra och önskar dig en underbar vår min kära vän. Ha det gött! Kram

Anonym sa...

Åh det låter som ett lättare avbräck i ditt vårrus! :)
Här har dimman legat lågt över Norrland och vi har stuckit huvudet ner i jobbet! Det är utvecklingssamtal som gäller med positiva inslag men ack så slut man är när dagen är slut.
Nu tickar tiden... Snart påsklov med positiva barndagar och trängtande dagar när mannen i mitt liv åker på jobb. Så nu blir det mer eller mindre tre veckor utan varandra... men först tar vi denna vecka! :)
I kväll känner jag av fatiguen. Känner en sån trötthet... Blir att gå och lägga mig tidigt...
Önskar dig en lugn onsdag!
Kram Anna

Sussi sa...

Det blir inte bättre än vad man ger sig den på. Hoppas du hade en skön regnig promenad. Lite regn behöver ju inte stoppa en! :)

Kramisar

soffie sa...

regn hos mej med,tur du har en bra tidning själv har jag kvar att läsa ur den Vagabond jag fick för ett tag sen,
härligt med bra magazin:)