onsdag 14 december 2011

Klippt slut...


...är jag idag efter att ha varit på julklappsjakt igår. Folk överallt och alla är superstressade (ibland otrevliga...ganska ofta faktiskt...:) och springer runt som besatta efter julklappar (de perfekta julklapparna och de klapparna de köper bara för att man ska köpa något till nån som man bara måste köpa till:)), det är varmt och svettigt och köer precis i varenda affär tom i lilla tobaksaffärern som annars är helt folktom...undrar var de kom ifrån så här helt plötsligt... är det juletiden som spökar...:). Det tar på krafterna att handla julklappar må jag säga:)!

Trött är jag (sanning efter all ironi) efter en lugn och mysig dag med stora dottern. Jag har med stort lugn  inhandlat en hel del på min lista, en härlig känsla för mig. Det gäller att ta det i sin lilla egna takt och samtidigt njuta av dagen, just här och nu och det har vi gjort. Vad sägs om en paus för lunch på en av lilla storstadens fina restauranger...där vi njöt av Wallenbergare med potatismos och skirat smör med rårörda Lingon till. Mumsigt värre tyckte vi båda och vi satt verkligen och njöt:).

 Efter det, ett par klappar till sen en stor Latte och sen vandra hemåt. Det kallar jag en lugn julklappjaktsdag! Nu är det vila som gäller för alla påsar vi burit på och för alla synintryck...pust :).

Hur har ni det ute i klappjakten:)?
Ta det lugnt och njut av dagen! Delar man upp det lite då och då så hinner man verkligen att njuta samtidigt!
Varma kramar till er

4 kommentarer:

Zandra sa...

Skönt att höra att det finns någon som kan ta det lugnt i julklapps hysterin;) själv har jag inte ens börjat än! Inhandlar allt den tjugonde dec, det blir lite stressigt men jag är så bra på att skjuta upp saker.
Lycka till med resten av inköpen:)

ansepanse sa...

det låter verkligen som en fin julklappsjakt :) tur att jag redan har fixat mina julklappar, skulle inte vilja springa omkring där nu inte
bamsekramar

Anonym sa...

Jag har inte handlat en enda julklapp.
Vi handlar enbart till barnen men det är jobbigt ändå.
Allting är ju så himla dyrt.
Ha en bra dag
Kramis
Margit(maxelonia)

MyStory sa...

Det låter som om du har haft en riktigt trevlig klappjakt. Jag har inte alla klappar klara men de är på gång. En del har jag beställt via internet och de har inte kommit än. Önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram