lördag 24 december 2011

God jul Merry christmas till er alla

En gosig kula i granen från Indiska.
Kul när man hittar lite i gömmorna som man glömt bort.

Julafton är här! Vill önska er alla en god jul och en härlig julafton med det bästa av allt och lite till. Hoppas att ni som har MS ska få må extra bra :). Så klart alla ni andra också!

Hittade gamla kulor som jag köpt för länge länge sen på Indiska som vi pyntat granen med och så klart en massa andra fina saker.

Risgrynsgröt och skinksmörgås blev superbra i år testade den igår kväll, är dagens frukost här med hela huset fullt av brinnande ljus och sen väntar en härlig julaftonspromenad med hela famiglia. Vovven får också följa med, lite trött efter att dagen före dagen varit hos jobbiga veterinären och sen dess var klippt slut av förståliga skäl. Nu håller vi tummarna för att hon ska få må bra. Tomten har varit här i natt och hälsat på...:).

julaftonskramar messan

5 kommentarer:

MyStory sa...

Hos mig rör det inte mycket på sig. Jag är den enda som har ätit frukost förutom barnbarnet som har fått välling förstås.
God Jul!
Kram

ansepanse sa...

EN RIKTIGT GOD JUL till dig och din familj
bamsekramen

Barnens Hjältar sa...

Tack tack! Detsamma till er!

kajsastina sa...

Hoppas julen var så härlig som du beskrev den i inlägget. Att plocka fram gamla kulor är kul. Hoppas att du mår bra. Jag är inne och läser ikapp vänners bloggar om julfirandet. Min jul var fin, jag blev skapligt återställd efter min virus. Nu väntar några mellandagar innan nästa helg.
Kram

paula i pörtet sa...

Tack för julekramen!
Har hunnit träffa alla i familjen under helgen och är nu mycket glad och nöjd med helgen. Kommer att leva länge på att minnas ungarnas glada tindrande barnaögon, fem barnbarn som förgyller tillvaron är inte fy skam!
Nu ska nya året inväntas i lugn och ro
Kramen från ett snöfattigt Dalarna