onsdag 14 december 2011

Gilenya nya bromsmedicinen för MS i tablett form

Den här behandlingen är ett önsketänkande för många av oss med med sjukdomen MS att slippa ta sprutor. Jag har skrivit om den tidigare vill du läsa det så finns det här.

För mig är det ett önsketänkande nästan helt overkligt... att få ta en bromsmedicin efter allt testande... med samma resultat... jag tål inte medicinen som ska bromsa min egna sjukdom. Är lite rädd efter alla reaktioner. Jätterädd...

Självklart vill jag bromsa min sjukdom på alla de sätt det går...speciellt eftersom jag märker försämringar efter varje skov. Speciellt nu...när jag är sjukskriven av en nytt skov som jag inte alls gillar.

 Min läkare som är den bästa som finns!! och jag har väntat på den här tabletten och nu finns den och nu ska vi träffas om ett par dagar och bestämma, ska vi testa tabletten Gilenya på mig.

Håll tummarna för mig att jag ska få en bromsmedicin som jag tål!! Jag vill bara att så som jag mår nu ska stanna upp så här ska det var för sämre vill jag inte må.

Stora kramar från mig till er

10 kommentarer:

Vilsen sa...

Hoppas, hoppas för Din skull...<3
Jag har gett upp för min skull...men det är OK. Kramar till Dig min Fina!

Lilly Lee sa...

Härligt! Hoppas du tål den nu då!! den är ju inte alls gjord av samma saker som det som funnits tidigare på marknaden, så det borde ju gå bra! Håller tår och tummar!

Zandra sa...

Håller alla tummar och tillochmed mina tår! Min man har också tagit bromsmediciner som han bara blev sämre utav.
Men nu har han provat cellgifter( samma som bröstcancer patienter får) i snart ett år. De får han var tredje månad. Och nu har han även fått botoxsprutor i sina ben två gånger. Vi märker lite skillnad. Tex att han går lite bättre och slipper gå med käpp. Tyvärr får han inga skov, utan blir bara sämre och sämre:( men vi ber till högre makter att de behandlingar han får nu ska stoppa upp det!
Stor kram till dig!

Anonym sa...

Håller verkligen tummarna för att medicinen ska funka för dig utan hemska biverkningar.
Kram från Ulrika.

soffie sa...

här håller jag alla tummar och tår för dej att du tål den medicinen, va trist att du ej har tålt de andra medicinerna, usch att du har haft ett nytt skov nu kommer de ofta? massor av goa kramar till dej

Sussi sa...

Håller båda tummarna! Så underbart det skulle vara. Förstår att du blir rädd om du fått så många bakslag av att prova..

Kramisar

Daniel sa...

Tummarna hålles!!!

Anonym sa...

Jag har inte tagit någon bromsmedicin.
Har inte direkt några skov längre men kan känna av en del försämringar
ändå. Jag tror att det är små skov som jag har. Får nog ta kontakt med min husläkare eftersom jag inte har någon annan kontakt.
Hoppas att du kan ta denna medicin så att din MS bromsar upp.
Kram från Mig till Dig.
Margit(maxelonia)

Barnens Hjältar sa...

Hoppas hoppas det fungerar för dig! Håller alla tummar! Ha en riktigt fin dag! Kram!!

MyStory sa...

Jag har tagit sprutor i drygt 16 år nu och att få tabletter istället skulle vara en dröm. Hoppas för din skull att du kan använda den här medicinen!
Kram