måndag 26 december 2011

Annandags mysande

 En del saker bara måste hänga i vår julgran.
Det här är en av dom homemade av en dotter.Juldagarna börjar gå emot sitt slut och snart väntar en ny festlighet. Jag är så lycklig och proppmätt. Mina dagar har varit fantastiska med nära och kära. Idag har vi just kommit hem från en stor bjudning och nu ska vi lägga oss i soffan och bara mysa det blir nog en bra film misstänker jag.
Hoppas ni har det lika mysigt hemma hos er. I natt blåste det storm här så idag innan vi åkte iväg på våra festligheter så har jag varit ute och plockat upp granar på vift i trädgården, ljuslyktor som flugit ut på gräsmattan från verandan och lite annat smått och gott. Kransen på dörren såg lite tom ut....det mesta blåst bort och låg ute på gräsmattan:).

Nu myser vi vidare...så härligt livet är:)! Myskramar messan

8 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Ha en god fortsättning du med! Nu är det snart nyår och allt vad det innebär. Kramar till dig!

Zandra sa...

God fortsättning till dig:)
Vi hade tydligen oxå storm här men det märkte jag inte alls av. Jag sover som bäst när det är oväder.
Vilket retar mig för jag tycker att det är så mysigt att sitta med några tända ljus och lyssna på när det stormar utanför.
Kram!

Sussi sa...

Åhh vad härligt att hinna njuta lite. Vi har haft alldeles för fullt upp med att besöka släkt den här helgen. Lite trist att man redan måste släpa sig till jobbet. Känns inte som om man varit något ledig :(
Hoppas ni haft en mysig jul..

God Fortsättning
Kramisar

MyStory sa...

Jag har haft en fin helg men känner mig inte alls redo för jobbet i morgon. Det skulle inte ha varit dumt att vara ledig under veckan som kommer...
Kram

Anonym sa...

Hej messan!
Julkvällen var min Dotter och hennes
familj hemma hos oss.
Idag på förmiddagen ringde dotra och undrade om dem fick Våldgästa oss för de hade ingen ström i huset.
Vi har i alla fall ström, men det blåser till tusen. Det var lugnt under dagen från blåst men nu har det satt igång igen.
Kram kram
Margit(maxelonia)

Jenny sa...

Skönt att softa. Kram

kajsastina sa...

Visst är det skönt att ta det lugnt i mellandagarna. Ser att du haft en mysig jul m familjen. Jag kikar in här för att önska dig ett Gott Nytt År!
Kramar

kajsastina sa...

Visst är det skönt att ta det lugnt i mellandagarna. Ser att du haft en mysig jul m familjen. Jag kikar in här för att önska dig ett Gott Nytt År!
Kramar