lördag 11 december 2010

Go natt musik...Go natt till er alla! Musik som som man somnar till...black and white säger vissa...jag lyssnar mest och njuter... Gonatt och dröm söta drömmar.Dröm om hur det ska vara...det gör jag... Våra drömmar är det viktigaste...det vet ni ju redan.

Massor av kramar messan

7 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Sov gott :)
Dröm fina drömmar, det ska jag försöka göra. /Kram

Anonym sa...

Hoppas Du fått sova gott och drömt underbara drömmar. Här är ett jättevackert solsken idag och det är 10 minusgrader ute.
Ha en skön avkopplande Helg.
Kramis
Margit (maxelonia)

Anonym sa...

:) de drömmar man mår gott av...
Hoppas du sov gott och kommer göra det även denna natt... Har de finstefina hemma och en ny tv att kika på... Nu väntar bara bäddsoffan och en matta för att det ska kännas extra hemtrevligt!
Har skickat ett kort mejl...
Ta hand om dig hjärtat!

ansepanse sa...

jo drömmar är jätteviktiga
önskar dig en fin lucia
kramar

Anonym sa...

Jag hoppas att du hade söta drömmar… Det är drömmarna som berättar om vem man är, hur man upplever livet och varför. Drömmarna bearbetar våra upplevelser, tankar och känslor. Jag tror att det finns ett meddelande i varje dröm. Jag hade hemska mardrömmar på sjukhuset, men nu återkom stabiliteten. Jag vet att det är mycket stressigt före julen, men vill bjuda dig på en stunds avkoppling och ger dig en utmaning. Ha en skön Lucia kväll. Varma kramar från mig till dig.

Jenn sa...

Hej
Lite gonatt musik är väl aldrig fel, själv brukar jag då vilja ha MJ i högsta volym i ipoden, RAKT IN I HJÄRNAN LIKSOM hahaha kram kram

kajsastina sa...

Vacker musik som man kan drömma till. Vackra drömmar är sköna, men mardrömmar inte så kul.
Dröm sött till musiken.
Ha en mysig helg så här före jul!
/kram