onsdag 8 december 2010

Glad och trött...


Jag blir så glad när jag ser att ni finns här. Ni läser det jag skriver trots att jag inte varit inne och hälsat på hos er på länge. Tack ni fina, ni värmer att ni finns här! Jag ska svara er när kraften finns.
Jag är trött just nu. Jag känner mig sliten och när jag ser mig själv i spegeln känns det som om jag åldrats en massa bara på ett månader och visst har jag blivit sämre i min sjukdom på ett sätt. Stress är aldrig bra! Jag arbetar alldeles för mycket (det är det jag gör) och jag ser att mina kollegor också börjar se trötta ut. De säger också...jag orkar inte mer, snart går jag hem och sjukskriver mig. Jag biter ihop...vill ju inte skylla på min sjukdom. Men...jag är dötrött. Jag är också såå envis fast det blir på min egna bekostnad...
Så dum man är egentligen...?!...

15 kommentarer:

Anonym sa...

Älskade hjärtevän!
Du är stark som orkat med den efterlängtade flytten! Det är ju inte konstigt att du är trött. Kände av den tröttheten i veckan.. Blev lite av en flashback efter helgens flytt... Borde gå och lägga mig tidigt... Men varför sitta och hålla på med tradera och bloggar då... Grrr... men i morgon blir det en tidig kväll... Jag lovar!
Kramar om via cyberspace!

Renée sa...

Snälla vän, försök att ta det lite lugnare, du har bara en kropp och den har ju inte direkt några bra förutsättningar... Jag jobbade och slet alldeles för länge, jag förstår känslan av att man vill jobba men tänk dig för. Med facit i handen hade jag varit hemma mer de dagarna när jag inte mådde bra. En vecka här eller där för att vila upp sig hade ju inte gjort nåt... Sköt om dig nu..

Anonym sa...

Jobbet är inte värt det!

Ditt liv och du själv är det.

Sätt dig själv och det som är viktigt i ditt liv först.

stor kram från söstra di

Vilsen sa...

Var rädd om Dig vännen!
Kram <3

Anki sa...

Var rädd om dej säger jag med!! Kram

Lilly Lee sa...

Ja du är väldigt dum!! ;-) Klart du ska få sjukskriva dig, du har ju en sjukdom och man ska ju få vila upp sig ibland, det är ju en självklarhet! Ta nu han dom dig och vila upp dig så du inte blir jättedålig!

Sv; NEj de vet inte vad som är tokigt med levern, om det beror på medicinen eller nåt annat. Jag får ta prover lite nu och då så att det är under uppsikt.
Tack för kommentaren, såklart hon är världens sötaste, hihi ;-)

ansepanse sa...

sköt om dig vännen, envis är inte bra, inte på det viset i vilket fall
kramar

Marie-Louise sa...

Ja ibland är man bra dum.
Du borde vila upp dig, kanske få en sjukskrivning eller så. Det är inte värt att jobba ihjäl sig eller jobba sig sjukare. Din sjukdom kräver lite vila och återhämtning, så ta hand om dig.

Anonym sa...

Hej messan! Måste skriva några ord till Dig. Vad jag förstår från en kommentar på Din Blogg så har Du köpt ditt Drömhus. (Grattis). Hoppas att det går bättre för Dig än vad det gjorde för mig. Men Du försök att koppla av och inte jobba ihjäl Dig. själv har jag konstigt ont i ett ben känns som om jag skulle ha ryggskott fast det sitter i benet. Sedan har jag ett knä på det andra benet som totalt bliffat ur. Var till Doktorn i onsdags men det är bara att äta smärtstillande. Vet inte hur jag ska orka.
Nu önskar jag Dig en skön 3:e Adventshelg. Och tänk på vad jag skrivit. Koppla av vi behöver ta det lugnt ibland både Du och jag.
Kramis
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Var rädd om dig messan! Livet kan förändras snabbt, tänk på din hälsa! Önskar en trevlig 3:e Advent och Lucia. Ha det skönt. Kram

Anna-Karin sa...

Hej, det var länge sedan jag kikade in här i din blogg. Jag har haft fullt upp med att starta eget. Nu fick jag lust att vandra runt lite i olika bloggar.

Jag läser här att du och många andra är trötta. Jag håller just på att skriva inlägg i min blogg där jag delar med mig av min personliga resa från utmattning till ett så bra liv som möjligt. Läs gärna om du har tid och ork.

Man får söka sig fram till vad man behöver för att må så bra som möjligt där man är i livet. Ta väl hand om dig.

Jag önskar dig en härlig och vilsam helg! Kram/Anna-Karin

Anonym sa...

min nya bloggadress är http://beasbalansgang.blogspot.com/ Kram

Bibban sa...

Sköt om dig, Kram Bibban

My sa...

Massa kramar till dig!!

kajsastina sa...

Försök att tänka på dig själv och var snäll mot dig själv och din kropp. Det är svårt, jag vet, för det finns inget mellanläga i arbetslivet. Antingen är man med eller utanför. Jag körde hårt i 20 år utan någon större ledighet över helgerna. Fick också en autoimmun sjukdom de sista 10 åren av arbetslivet. Kroppen minns nu allt slit och jag har ständig värk. Gör inte som jag: tänk främst på dig och din familj.

Lycka till med nya huset.
kram