fredag 17 december 2010

Pust...

..äntligen är det fredag igen! Jag har inte köpt några klappar än. Två har jag lyckats införskaffa på mina resor. Har ni köpt era? Lite pynt har jag fått in....som tur är.

Måste erkänna att jag känner mig lite stressad just nu. Massor massor på jobbet och julen är snart här. Min MS och jag mår si så där. Mina fötter gillar inte läget just nu och huvudet ska vi inte prata om... Ni vet det där med stressen, det är inte bra. Snart...hoppas jag få lite tid till avkoppling och att få titta in hos er alla! Tack till er alla....ni är underbara som finns här.

10 kommentarer:

Lilly Lee sa...

jodå här är allt fixat, i klappväg iaf ;-) ska baka lite mer också.
Ta hand om dig nu, inte stressa så! Man får bara bakslag och i jul är det inte skoj om mnan mår dåligt, då ska allt bara vara bra!
Många julekramar!

Jen sa...

Jag har en polare som sa en bra sak till mig för ett tag sen,, NOLL STRESS,,, lite övning för mig när det gäller det men det är bra att ha i huvudet faktiskt. Inte så mycket klappar gjorda här heller, väntar på lite pengar på kontot. Barnen och morfar handlar gran på tisdag. Kram kram

Annica sa...

Hej hopp!
Ojoj va länge sedan jag var in till dig :-)Min blogg är nu uppdaterad efter många månader,Inge bra stressa fast ibland blir det bara så.
Idag har jag och sambon vart iväg och köpt några klappar till barnbarnen :-) Jag är op i vä hand o armbåge så lite bärhjälp behöver jag..Jisses va folk är som vilda i affärerna....haha man kan tro att maten ska ta slut som dom härjar på bland skinkor o korvar "S"
Själv tar jag det lungt...Det kommer fler jular.
Hoppas dina fötter snart mår bättre o hela du..Jag önskar dig en riktigt trevlig tredje advent.

Kramar Annica

Marie-Louise sa...

Nej jag stressar jag också, har inte fixat alls mycket inför julen. Jag får också alltid mer ont av min reumatism av stress :(
Jag måste fixa julklappar nu till veckan.
Glöm bara inte att ta hand om dig.

ansepanse sa...

jodå, mina julklappsinköp är avklarade som tur är
kramar

Anonym sa...

Hej messan! Nej jag har inte köpt alla julklappar ännu. Min man var ut och handlade några stycken till våra Barnbarn. Men det ska inköpas några till. Jag kan inte ta mig ut p,gr,av att jag har så himla ont i mitt ena knä. Sedan har jag inte gjort någon julstäd heller och inte bakat eller förberett någon julmat. Känner att jag bara inte orkar med att göra något alls. Så få se hur denna jul kommer att bli. Men det blir väl Jul ändå skulle jag tro.
Jag hoppas Du får en skön Adventshelg.
Kram Kram
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Hejsan hjärtat!
Hoppas att jag skulle kunna lätta din stress. Både på jobbet och i julstressen.
Här har jag handlat klart förutom till min älskade far. Det blir på måndag! Annars är allt klart! DEt känns skönt!
Tänker på dig hjärtat! Glöm inte att läsa mejl!
Kram i juletid!

Anonym sa...

Hej messan! Jag vill önska Dig en God Jul och Gott Nytt Åt.
Kram
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Ikväll är det jag som pustar ut, hjärtat!
Det är nu jullov! Jag hoppas att du funnit julefriden du med i din hektiska höst!
Hoppas du finner mitt mejl i din enorma hög av beundrarbrev!
Kram Anna

Monica Högberg sa...

Julstress javisst och kanske inte så farligt egentligen. Mysigt med allt pyssel och förberedelser.. det vill säga om tiden och orken räcker till. (Bråkigt i kroppen och trött..)Perioden här nu före jul har inte riktigt varit idealiskt. Julstämning ja jo... bra blev det med klapparna barnen lyckliga och glada och imorgon far de till sin pappa. Kram