onsdag 5 maj 2010

I trädgården

Idag var det strålande sol och då tog jag mig en tur i trädgården och spanade lite. Kameran fick följa med också...det är ju så kul att fota. Jag ska köpa mig en superduperbra kamera. En bäst kamera och kanske jag ska ha en fotoblogg istället. Eller kanske en inredningsblogg...nya mål blir det nog.
Det här var i alla fall en taggig sak, snygg men taggig som tusan...och då menar jag taggig.

En tulpan som varit fin men idag var den överblommad och ihoprullad. Mycket vacker är den i alla fall tycker jag. Väldigt vacker i mina ögon. Kanske ett ogräs...Jag hittade också friska tulpaner...glada tulpaner som inte var frostnypna utan bara så där frasiga och fräscha som tulpaner är när man köper dom.

Som ni säkert redan märkt så gillar jag blommor och...att fota. Kanske jag ska påbörja min nya karriär... Imorgon är det jobb igen och sen en martyr...jag ska och noppa ögonbrynen. Dessutom ska man betala för det.

Så klart, så vet jag att jag är good enough. Jag gör bara det jag vill och gillar ;). Ingen tvivel om saken. Är ni det? Good enough?

12 kommentarer:

Malin sa...

Varför inte? Men visst har jag frågat dig ad du jobbar med? Är lite småsenil, men tror jag vet att du är någon slags chef? Ooops, kanske jag gjort bort mig nu? Kramiz m

Anki sa...

Fina tulpaner du har även den utblommade allt har en skönhet.Jag gillar också att fota i naturen och jag har väldigt många blombilder inte konstigt för de är så vackra. Kram

Sussi sa...

Men oj vad långt våren har kommit hos er.. Inga tulpaner har slagit ut här än..
Vi fick till och med snö igårkväll igen :(
Fast som tur var kommer det smälta bort idag då solen kommer fram.

Kramisar

Ellinor sa...

Oj, vad spännande med erbjudandet.. :-) Nu har sömnen varit lite sämre i några nätter igen men i helgen ska jag sova! :-)

kram

Renée sa...

Du är så duktig på att fota! Håller på lite själv med att ta bilder men mer på amatörnivå. Det är kul helt enkelt!

Anonym sa...

Vilka vackra bilder. Det där med inredningsblogg låter skoj. Jag tänkte ett tag att utbilda mig till en inredningsarkitekt via korrespondens. Men hua vad dyrt det skulle bli så det fick vara. Hoppas Du mår bra.
Kramar till Dig.
Margit(maxelonia)

Annica sa...

HEJJ!!!
Åh va länge sedan jag var in hos dig :-) Jag har varit sååå less på bloggandet...Men nu känns det som om jag fått ny energi, kan de va Våren???
Hoppas du mår bra och va många fina bilder du visar..

Bamse kram från Annica

Malin sa...

Vilka underbara bilder du tar! Och ja,jag är good enough,nu för tiden, men det tog många år innan jag kom dit! Det var tack vare min älskade make, han fick mig att inse att jag är jag,med fel och brister och att jag är värd hans kärlek. Han får min att växa,och jag känner hans kärlek,värme,åtrå. Han får mig att leva och inse mitt eget värde som människa,jag duger!

Lejonkvinnan sa...

Att fota är kul, och jag har precis startat en sida för mina foton, naturbilder mest. Titta in ;)
http://lenasfoton.pånätet.se

Kram

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Själv tycker jag att jag är skitbra, haha. Självförtroendet kan dock svaja när det kommer till teknik. jag känner mig många gånger så oteknisk.

Jaa, det är klart att du ska ha en bra kamera. Någon speciell?
Själv har jag en nikon d40.

Tack för dina fina ord, det värmer!
Kram Madeleine

Din digitala vän sa...

Hej min bloggvän! Vilka fina bilder...och tack för en fantastiskt fin blogg.

kloppan sa...

Komplimanger kan man aldrig få för mkt av..